Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tip: Županová party

1. 9. 2011

imgp7926_zmena-velikostih.jpg

Chcete se cítit jako hollywoodská hvězda, o kterou pečují odborníci v oboru kosmetiky? Pak nesmíte chybět na speciální „županové“ party, kterou pořádá studio Energy Care. Přijďte buď ve vlastním županu, nebo si ho kupte v salonu. Stejně jako filmová hvězda v záři reflektorů vstoupíte po červeném koberci do útulných prostor salonu, v němž o ženskou krásu pečují muži. Těšit se můžete na speciální ošetření KIMIA nebo chemický peeling Primaluce. „Všichni, kteří dorazí v županu, obdrží speciální dárek a 25 % slevu na příští ošetření. Tři šťastlivci pak získají hodnotné ceny kosmetické řady KIMIA,“ říká Petr Zach ze salónu Energy Care a dodává, že na jednu účastnici se usměje štěstí, a ta získá kompletní proměnu v hodnotě deseti tisíc korun.
Županová party proběhne 16. září 2011; salon Energy Care, Zborovská 10, Praha

imgp8093_zmena-velikosti.jpg

Rezervace na tel.  
Své místa rezervujte co nejdříve. Kapacita je omezena.
O společnosti Energy Care
Speciální koncept kosmetického studia, ve kterém o ženy pečují výhradně muži. Základní myšlenkou je komplexní péče o pleť a tělo. Mezi procedury poskytované Energy Care patří nejen klasické ošetření pleti či její hloubkové čištění, které ji dokáže během krátké doby výrazně rozjasnit, ale také speciality, které představují například SPA programy pro vyhlazování vrásek, ošetření galvanickou žehličkou, akupresurní masáže či třeba nová generace chemického peelingu nebo depilace celého těla. Všechny tyto procedury je možné doplnit o chromoterapii, která výrazně podporuje efekt ostatních procedur a zároveň se jedná o velmi příjemnou a žádanou záležitost.
Více informací získáte na www.energycare.cz nebo www.facebook.com/EnergyCarePraha
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×