Jdi na obsah Jdi na menu
 


SVĚŽÍ PŘÍCHUTĚ ČOKOLÁD FIGARO VÁS DOSTANOU DO LETNÍ POHODOVÉ NÁLADY

Značka Figaro si na léto pro milovníky čokolády připravila limitovanou edici čokolád se svěžími ovocnými příchutěmi – melounovou a limetkovou. Máte chuť na sladké i v horkých letních dnech? Dali byste si něco ovocného a osvěžujícího? Pak neváhejte a vychutnejte si letní novinku - čokolády Figaro plněné dvěma vrstvami ovocné náplně, které Vás díky své exotické příchuti na okamžik přenesou do teplých dovolenkových krajin. Letní edice bude v obchodech od června tohoto roku.

„Čokoládu Figaro s limetkovou příchutí neuvádíme na trh poprvé, už před dvěma roky jsme tuto edici úspěšně uvedli na trh a téměř okamžitě se stala jednou z nejoblíbenějších. Češi si v létě také rádi pochutnávají na melounu, takže Figaro meloun bylo jasnou volbou,“ říká Radim Tuček, Brand manager značky Figaro.
 
2.jpgFigaro 100g Limetka11.jpg
Čokoláda Figaro se dvěma vrstvami – ve spodní vrstvě najdete mléčnou limetkovou náplň a ve druhé vrstvě pak ovocnou náplň s limetkovou příchutí. Oblíbená letní citrusová chuť, která Vás naladí na prázdninovou náladu
Doporučená cena: 21,90 Kč
 
Figaro 100g Meloun
Čokoláda Figaro se dvěma vrstvami – spodní mléčná melounová vrstva a horní ovocná náplň s melounovou příchutí. Vychutnejte si netradiční letní spojení melounu a lahodné čokolády Figaro.
Doporučená cena: 21,90 Kč
 
Na facebookových stránkách Figaro si pak o tuto limitovanou edici budou moci fanoušci také zasoutěžit ve hře, kde bude úkolem hledání indicií. Fanoušci budou na webových stránkách Figaro v jednotlivých sekcích hledat obrázky limetky, melounu a kostiček čokolády, ve kterých se bude ukrývat vždy jedno slovo z finálního hesla. Po seskládání správné fráze se následně zařadí do soutěže o tuto limitovanou edici čokolád Figaro.
 
O společnosti Kraft Foods
S ročním obratem dosahujícím přibližně 48 mld. dolarů, patří společnost Kraft Foods mezi největší světové potravinářské velmoce v sortimentu snacků, cukrovinek a rychlého občerstvení. Jako druhá největší potravinářská společnost na světě Kraft Foods vyrábí vynikající produkty pro své spotřebitele ve více než 160 zemích světa. Mezi nejznámější značky s obratem více než 1 mld. dolarů patří výrobky dnes již kultovních značek, jako jsou sušenky Oreo, Nabisco a LU, dále čokolády Milka a Cadbury, žvýkačky Trident, káva Jacobs a Maxwell House, smetanový sýr Philadelphia, sýry, hotová jídla a dresinky Kraft a masné výrobky Oscar Mayer. Zhruba 70 značek kařdoročně přesahuje obrat 100 mil. dolarů. Společnost Kraft Foods (www.kraftfoodscompany.com; NYSE: KFT) je součástí indexu Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor's 500, Dow Jones Sustainability Index a Ethibel Sustainability Index.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×