Jdi na obsah Jdi na menu
 


Souboj na ostří nože mezi světovými top modelkami!

Jak skončí nemilosrdný souboj úspěšné české topmodelky Petry Němcové a slovenské krásky Adriany Sklenaříkové, pokud proti sobě postavíme jejich kariéry, krásu, vztahy a životní osudy spojené s charitativní činností? Podobnou česko-slovenskou bitvu svedou hokejisté Lev Praha a Slovan Bratislava už tuhle neděli, v přímém přenosu od 16:45 můžete sledovat živě na stanici Sport1. Výsledek zatím neznáme, zato víme, kdo zvítězil v souboji modelek. Čtěte dále!

nemcova.jpgObě mají za sebou hvězdnou kariéru, obě jsou krásné a úspěšné. Obě se věnují charitě. V roce 2004 prožívala Petra šťastné období, měla před svatbou se známým fotografem Simonem Atlee a v prosinci odjela na romantický pobyt do Thajska. Dovolenou ale zasáhla tragédie v podobě obří tsunami. Snoubenec modelky katastrofu nepřežil. Tato otřesná zkušenost ji motivovala v roce 2005 k založení charity na pomoc obětem živelných katastrof Happy Hearts Fund (Nadace šťastných srdcí). Nadace pomáhá dětem, které při zemětřesení nebo tsunami přišly o rodinu a základní věci k přežití.
Pozadu nezůstává ani Adriana Sklenaříková, která se aktivně podílí na kampaních proti rakovině prsu. V roce 2008 se zúčastnila Avon pochodu v České republice a pracovala také na několika projektech spojených s touto nemocí pro světovou značku podprsenek Wonderbra. Pravidelně vystupuje v kampaních pro Červený kříž, například v boji za likvidaci nášlapných min. Obě modelky se věnují charitativní činnosti s velkou vervou, proto je souboj v tomto ohledu velice vyrovnaný a právem každé z nich patří jeden bod.
Charitativní činnost Němcová/Sklenaříková 1:1
Kariéra
Kariéra Petry Němcové odstartovala v roce 1995, kdy vyhrála českou soutěž Elite Model Look, poté odjela do Milána. Získala také titul Model roku 2003 časopisu Sports Illustrated. Jako modelka pracovala například pro Victoria's Secret, Pantene, Lancaster, Graff, La Perla, Max Factor, Clarins a Cartier. Petřina svůdná tvář také zdobila stránky módních časopisů: Vogue a ELLE.
Adriana Sklenaříková je v současnosti jednou z nejžádanějších modelek světa. Pracovala u řady světoznámých agentur, například NEXT New York, ELITE Milano, ALINE SLOULIERS Paříž nebo ELITE Premier Londýn. Její obdivovaná vizáž se stala tváří takových značek, jako jsou třeba Wonderbra, Victoria’s Secret či Onyx Jeans. Zahrála si i několikrát ve filmu: Asterix a Olympijské hry a v českých Básnících. Duel v kariéře nepochybně vyhrává Adriana Sklenaříková, která Petru o míle přeskočila v kariérním žebříčku díky širokému záběru v její modelingové i herecké dráze.
Kariéra Němcová/ Sklenaříková 0:1petra-nemcova.jpg
Krása
Rodačka z Karviné Petra Němcová si získala všeobecný obdiv díky svému okouzlujícímu úsměvu, pronikavým očím a skoro ideálním mírám (87-61-88) v modelingu se pohybuje již od 16 let a kromě krásy jí zdobí také velké a vřelé srdce.
adriana-sklenarikova.jpgPlné rty, sexy dekolt, pronikavé modré oči, dlouhé blond vlasy a její neuvěřitelné dlouhé nohy (126 cm), které se dokonce zapsaly do Guinessovy knihy rekordů. To jsou atributy krásy jedné z nejúspěšnějších modelek světa Adriany Sklenaříkové. Její sexy křivky (87-59-90) nedají většině mužů spát. Blonďatá kráska doslova září jako kometa a pro většinu začínajících modelek je Adriana velkým vzorem, proto jí právem náleží bod v duelu krása.
Krása Němcová/Sklenaříková 0:1
Vztahy – podnikatel vs. charismatický herec
nemcova-a-penn.jpgKe krásným ženám patří neodmyslitelně také sebevědomí muži. Bohužel Petru Němcovou v současné době stíhá jedna nešťastná láska za druhou. Mezi její bývalé milence se řadí takové hvězdy jako Bruce Willis nebo James Blunt. Když si po těchto zpackaných románcích našla fotografa Simona Atleeho, všechno vypadalo růžově. Pár se zasnoubil a Petra byla konečně šťastná. Jejich lásku však ukončila fotografova tragická smrt při tsunami v roce 2004. Modelka dokonce měla nedávno před svatbou s hercem Jamiem Belmanem, z té nakonec také sešlo. V současné době se proslýchá, že Petra Němcová se opět začala objevovat ve společnosti slavného amerického herce Seana Penna. Kdo ví, třeba i Petra jednou najde muže svého života. A se známým potížistou jí to nakonec andre-ohanian-a-adriana-sklenarikova.jpgvyjde.
A co Adriana? Velká láska Adriany Sklenaříkové fotbalista Christian Karembeu stojí dávno mimo hru, její srdce si získal André Ohanian. Jde o bohatého francouzského podnikatele, který už přes dvacet let žije v marockém Marakéši. Tam mu patří nejlepší restaurant Palais Jad Mahal i exkluzivní noční klub pro 300 lidí a také několik dalších mezinárodních společností. Adriana o svém vztahu zatím odmítá mluvit, ale svatba je už zřejmě na spadnutí. A o tom, že bude vskutku luxusní, není pochyb.
Vztahy Němcová/Sklenaříková 0:1
Souboj mezi českou a slovenskou topmodelkou vybojovala Adriana Sklenaříková se skóre 3:1. Dopadne stejně i nedělní derby Kontinentální ligy, kdy proti sobě vyjedou na led hokejisté Slovanu Bratislava a Lva Praha? Nebo se Češi budou rvát jako lvi a zápas přece jen vybojují? Sledujte tento unikátní zápas 3. února od 16:45 v přímém přenosu na Sport1.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×