Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sjezdovky ve Špindlu zasypal první sníh. Skiareál se připravuje na otevření zimní sezóny

Špindlerovské svahy se dočkaly letošní první sněhové nadílky. Naplno běží sněhová děla i nový systém zasněžovacích sprch. Připravte si proto lyže a snowboardy a pořiďte si novinku letošního roku - GOPASS, se kterým budete mít nákup skipasů pohodlnější a lyžování levnější! Oficiální otevření lyžařské sezóny Audi Ski Opening startuje již 12. prosince.

 

„Mohu skutečně potvrdit zprávy, že díky dobrým klimatickým podmínkám jsme začali areál zasněžovat. Celé noci běží sněhová děla na Medvědíně a na Horních Mísečkách. Na Hromovce a v části Svatého Petra jsme premiérově naplno spustili nový systém zasněžovacích sprch. Jde o moderní systém efektivního a rychlého technického zasněžování, který umožní zprovoznit sjezdovky v nesrovnatelně kratším čase,“ uvedl ředitel Skiareálu Čeněk Jílek. Provozovatelé se letos zaměřili také na bezpečnost lyžování. Rozšířili dojezdovou plochu sjezdovek na Hromovce, kam nově nainstalovali bezpečnostní sítě a zdvojnásobili šířku dojezdového mostu přes Labe. Těšit se můžete i na nový nástupní prostor na čtyřsedačkovou lanovku ve Svatém Petru.

Skiareál nabídne milovníkům freestylu snowparky i U-rampu

Největší krkonošské středisko nabídne i letos bohaté využití pro příznivce snowboardingu a freeskiingu. „I letos bychom chtěli freestylovým terénem a překážkami oslovit nejen pokročilejší a zkušené jezdce, ale i úplné začátečníky. Tentokrát jim chceme nabídnout celkem tři upravované freestyle prostory, z nichž největší novinkou bude Snowpark Svatý Petr umístěný nad výstupem dvousedačkové lanovky podél vleku „Hřiště“. Nebude chybět U-rampa ani oblíbený Funtrack na Hromovce,“ sdělil René Hroneš, obchodní ředitel Skiareálu.

Levnější lyžování s kartou GOPASS

Lyžaři se mohou těšit také na zákaznický systém GOPASS, který umožní nakupovat skipasy online rychleji, pohodlněji, bez čekání u pokladen a navíc za nižší ceny než na kamených pokladnách Skiareálu. Držitelé GOPASS karet se také mohou těšit na řadu dalších slev a zvýhodněných akcí. „Přestože jsme do modernizace střediska letos vložili téměř sto milionů korun, skipasy zdražovat nebudeme. Naopak s GOPASS kartou bude lyžování levnější! Jejich držitelé budou moci čerpat v průběhu sezóny i další slevy například na jídlo a nápoje v restauracích a barech  Spindl Gastronomy nebo v prodejnách a půjčovnách Spindl Motion. Členství v GOPASS klubu však přinese celou řadu dalších akčních nabídek a výhod nejen v průběhu zimní sezóny, ale celoročně,“ doplnil René Hroneš.

Veškeré info o sněhových podmínkách sledujte na webu www.skiareal.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×