Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sehnat dětem na léto jazykový kurz v zahraničí bude letos těžší

2. 2. 2012

clubclass.jpgKdo má děti, jistě už začíná přemýšlet o tom, jak by asi letos mohly trávit letní prázdniny. Nebo si říkáte, že máte ještě spoustu času? Omyl! A to hlavně v případě teenagerů, pokud hledáte pro jejich volný čas ideální kombinaci užitečného se zábavným. Třeba u jazykových kurzů v zahraničí letos reálně hrozí, že budou velmi brzy vyprodány a Vy nebudete mít z čeho vybírat. Tedy za předpokladu, že se nerozhodnete rychle a pobyt neobjednáte opravdu včas, nejlépe již v únoru!

„Zejména u pobytů ve Velké Británii se kvůli letní olympiádě očekávají problémy s volnou ubytovací kapacitou. A pokud by ještě na jaře nějaká byla, může být zase nedostatek letenek,“ říká profesionál z oboru Karel Klusák, jehož cestovní kancelář INTACT byla opakovaně nominována na nejlepší jazykovou agenturu ve střední Evropě. Na www.intact.cz nabízí širokou paletu výukových jazyků i destinací, a to za nejnižší ceny na trhu!
Nejpočetnější skupinu zákazníků představují u INTACTu právě mladí lidé ve věku 15 až 18 let. Největší zájem je o letní studium angličtiny, kterou se chce polovina studentů učit ve Velké Británii. A právě pro ně platí výzva k rychlému výběru a objednání kurzu dvojnásob.
„Podle našich aktuálních informací mají v určitých oblastech ve Velké Británii už v současné době školy vyprodané kapacity na některé červencové týdny,“ upozorňuje ředitel jedné z nejúspěšnějších firem na organizování individuálního studia v zahraničí Klusák. A dodává, že třeba konkrétně škola Harrow House má již nyní na první tři týdny prázdnin vyprodanou ubytovací kapacitu na kolejích.
INTACT podle Klusáka zpravidla vyprodá většinu zájezdů pro teenagery nejpozději do dubna. Letos ale hrozí, že budou rozebrány mnohem dříve. A to nejen kvůli olympiádě. Zvýšení poptávky lze očekávat i v jiných destinacích, než ve Velké Británii. Cestovní ruch totiž signalizuje snížení zájmu o pobyty v Egyptě a Tunisku.
Rozhodněte se rychle a objednávejte jazykové kurzy na www.intact.cz již v únoru!
Co vlastně výuka jazyka v zahraničí středoškolákům přinese?
Měsíční kurz v zahraničí dá středoškolákům tolik, co rok studia jazyka doma. „Výuka je tak intenzivní, že se rozmluví i student, který má při studiu doma s cizím jazykem problém,“ zdůrazňuje ředitel INTACTu Klusák. Když se totiž učí v zahraničí, věnuje cizímu jazyku celý den. Musí v cizí řeči běžně komunikovat a má velmi omezenou možnost používat mateřský jazyk. Pohybuje se mezi reálnými lidmi, komunikuje s hostitelskou rodinou, s mnoha lektory, se studenty z jiných zemí, s místními lidmi. „Slyší reálné přízvuky a najednou zjistí, že angličtin je spousta,“ přibližuje Klusák.
bondibeachstudenti.jpgVáš syn či dcera si zlepší poslech i mluvení, obohatí slovní zásobu, získá sebevědomí v komunikaci a naučí se v jazyce rychle reagovat. Navíc pozná kamarády z celého světa, jejich mentalitu, kulturu. A ještě se k tomu všemu dobře pobaví, protože nuda po výuce neexistuje. Rodiče si doma nemusí dělat žádné starosti, o potomky je skvěle postaráno!
O společnosti INTACT – studium v zahraničí
Řadu let úspěšně organizuje jazykové kurzy v zahraničí a také středoškolské studium v cizině. Letos zahájila již 22. sezónu. V ČR má nejširší nabídku výukových jazyků
a destinací, zakládá si na špičkových kvalitních službách a kompletním zákaznickém servisu.   Opakovaně byla nominována na nejlepší jazykovou agenturu ve střední Evropě. Má nezbytný statut cestovní kanceláře, která je pojištěna proti úpadku a nabízí cestovní i zdravotní pojištění. Garantuje nejnižší ceny na trhu.

Více informací na www.intact.cz případně na http://www.facebook.com/intact.studium

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×