Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ráj horské cyklistiky? Slovenské Tatry!

bike-park-jasna_tmr.jpg

Milujete jízdu na kole a rádi vyhledáváte nové trasy? Vyzkoušejte Tatry, které cyklistům nabízejí příjemnou projížďku v údolích i náročnější terény. Nenechte si ujít ani nejvýše položený park Rocky Mountain Bike World pod Chopkem, který se veřejnosti letos otevírá 13. června prvním oficiálním pojezdem s názvem Get Ready. Na své si tu přijdou zkušení jezdci i rodiny s dětmi.

Letní bike sezóna v Jasné odstartuje na oblíbené trati Rocky Face DH. Těžká černá trať vede pod šestisedačkovou lanovkou Záhradky - Rovná Hoľa a je určena zkušeným jezdcům s vyšší úrovní dovednosti. Rodiny s dětmi mohou vyzkoušet snadnou trať Fun Track, jejíž překážky se dají obejít a užijí si ji i úplní začátečníci. Trať má lehký povrch a je sjízdná i na koloběžkách a vhodná pro všechny, co si chtějí vychutnat pohodlnou nenáročnou trasu s výhledy na okolní kopce. „Novinkou letošního léta je dětská zóna Kids Bike Zone v lokalitě Záhradky, kde jsou všechny překážky přizpůsobeny malému cyklistovi tak, aby je zvládl i na tříkolkách nebo odrážedle," uvedla tisková mluvčí Tatry Mountain Resorts Zuzana Fabianová.

 

bike-park-jasna-nizke-tatry_tmr.jpg

 

Od 26. června 2015, kdy se v bike parku uskuteční Slovenský pohár v downhillu a utkají se tu špičkoví jezdci Slovenska, Česka a Maďarska, budou zpřístupněny i další čtyři trasy nejrůznějších obtížností. Kola navíc nemusíte složitě převážet z Čech, ale v Tatrách si je můžete pohodlně vypůjčit. V nabídce půjčovny kol sportovního obchodu BIKESHOP & Rental Záhradky jsou k dispozici kola freeridová, sjezdová i dětská. Nechybí tu ani kompletní výbava, servis a obchod pro cyklisty. Rocky Mountain Bike World Jasná poskytuje 17 km tratí v nadmořské výšce od 1 342 metrů s převýšením až 970 metrů. Čtyři moderní lanovky zajišťují přístup až k šesti tratím různých úrovní od lehkých po závodní, od turistických po downhillových.

Více na www.jasna.sk

 

Společnost Tatry mountain resorts, as (TMR) je top subjektem v oblasti cestovního ruchu ve Střední a Východní Evropě, který vlastní a provozuje atraktivní horská střediska a hotely. V Nízkých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Jasná Nízké Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkem Aquaparku Tatralandia. Jde o největší slovenský aquapark s celoročním provozem, který nabízí kromě vodní zábavy i Tropical Paradise - speciální tropickou halu s mořskou vodou i zábavu ve Fun Parku a ubytování v bungalovech a apartmánech Holiday Village Tatralandia. Ve Vysokých Tatrách TMR vlastní a provozuje středisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, které TMR spoluprovozuje. Ve Vysokých Tatrách TMR také vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR také vlastní 19% ve společnosti Melida, as, která si pronajímá a provozuje středisko Špindlerův Mlýn v České republice. V Polsku TMR vlastní středisko Szczyrk. TMR také vlastní a pronajímá třetím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski & Fun Záhradky a Bungalovy. Do konce roku 2014 se proinvestovalo do rozvoje a modernizace středisek TMR téměř 200 mil. EUR. Akcie TMR jsou obchodovány na třech evropských burzách v Bratislavě, Praze a ve Varšavě

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×