Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přijímačky se blíží – Tesťák pro vás srazil ceny testů na polovinu!

Chystáte se k přijímacím zkouškám na osmileté gymnázium nebo na vysokou školu? Nepodceňte přípravu a buďte mezi přijatými. S aplikací Tesťák.cz se můžete připravovat efektivně, pravidelně a nyní navíc za skvělou cenu!

Přijímačky na vysoké školy a osmiletá gymnázia se blíží. Tesťák.cz srazil pro všechny, kteří se připravují, cenu testů na polovinu. Navíc je možné si zakoupit více testů najednou v rámci balíčků za zvýhodněné ceny.
Projekt Tesťák.cz byl spuštěn Nakladatelstvím Fragment na konci října 2012. On-line testovací aplikace uživatelům umožňuje efektivní přípravu na různé druhy zkoušek. Žákům pátých tříd, kteří se hlásí na osmiletá gymnázia, Tesťák nabízí testy z českého jazyka, matematiky a všeobecného přehledu. Uchazeči o studium na VŠ pak mohou využít testy z pěti tematických okruhů: všeobecný přehled, lékařské fakulty, psychologie, andragogika a personální řízení, policejní akademie.
Chcete se dostat na školu? Buďte dobře připraveni k přijímacím zkouškám!
 
1.jpgTESŤÁK.cz
- Testy zpracované s ohledem na aktuální požadavky u zkoušek
- Okamžité vyhodnocení a neomezený přístup k výsledkům
- Možnost srovnání s ostatními uživateli
- Tematicky zaměřené testy
- Rady a tipy, jak se dobře připravovat
- Ukázky testů zdarma

Více informací a ukázky testů zdarma na www.testak.cz!
 
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2200 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 21 mil. kusů výtisků. V roce 2012 Nakladatelství Fragment vydalo 191 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2012 bylo uskutečněno celkem 458 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2012 představil stále rostoucí slovenský Fragment 97 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×