Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přijďte si zahrát extrémní golf do Špindlu!

foto-golfovy-turnaj--1-.jpg

Hrajete golf a nebojíte se extrémních horských podmínek? Vyzkoušejte si 19. a 20. června Extreme Golf Tournament ve Svatém Petru ve Špindlerově Mlýně. Naprosto ojedinělý zážitek vám poskytne desetijamkové „hřiště“ na strmých sjezdovkách s převýšením více než 400 metrů.

Turnaj se bude hrát na posekané červené a černé sjezdovce v areálu Svatý Petr, jamky od sebe budou vzdálené zhruba 60 až 500 metrů. „Start začíná pod výstupem čtyřsedačkové lanovky u restaurace Na Pláni, kde budou moci registrovaní účastníci posnídat a po zahajovacím přípitku na terase se vydají na zdolání deseti jamek, které budou vyznačeny kruhy o průměru čtyři metry," uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek.

 

foto-golfovy-turnaj--2-.jpg

 

Oficiálního sobotního turnaje, který startuje v 10 hodin dopoledne, se může zúčastnit každý hráč bez ohledu na handicap a členství v klubech. Extrémní golf se hraje pouze se třemi holemi dle vlastního výběru a povoleni jsou maximálně dva hledači míčků na hráče.

Špindlerovské hřiště si mohou zájemci otestovat již v pátek, kdy se uskuteční tréninkové kolo. Počet hráčů je omezený, je proto nezbytné se registrovat. Netradičního turnaje se mohou zúčastnit muži i ženy.

Přijeďte si užít nejdelší odpaly a nejdéle letící rány v životě!

Bližší informace o turnaji, časovém harmonogramu i startovném naleznete na http://www.skiareal.cz/akce/detail/extreme-golf-tournament

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×