Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přibalte na dovolenou těhotenský test

17. 7. 2016

1.jpg

Už vás napadlo se zeptat v okruhu svých známých, kolik z nich otěhotnělo na dovolené?  Něco pravdy na tom je, že na dovolené se těhotní jedna radost.

Člověk je víc v klidu, neřeší práci ani běžné povinnosti v domácnosti.  Svou roli pak hraje i nové prostředí, společné romantické večery a především spousta času stráveného s partnerem.  „Doporučení hlavně pro budoucí matku je zvolnit, relaxovat, a pokud možno těhotenství neřešit.“, radí Radim Uzel, známý gynekolog a sexuolog. „Klid je předpokladem dobrého zahnízdění oplodněného vajíčka. Tělo totiž jaksi vycítí, že jste v pohodě a že to těhotenství zvládnete! Proto tolik párů otěhotní na dovolené, zvlášť pokud to ještě neměly v plánu!“ Jiná kategorie jsou prázdninová dobrodružství s krásným neznámým. I tato seznámení se mohou stát celoživotním štěstím v podobě zdravého miminka nebo dokonce přerůst v celoživotní lásku.

Krásné a plodné léto vám všem!

Tip: Nejrychlejší a nejpřesnější těhotenský test – již 8 dní po oplodnění!

Těhotenský krevní test ZAPTM hCG  od společnosti Innova Pharma je v současnosti nejrychlejší a nejpřesnější na trhu. Jeho použití je rychlé, bezpečné a stejně snadné jako z moči. Jestli jste těhotná, zjistíte do 10 minut, a to již 8 dní po oplodnění vajíčka J. Je to díky tomu, že výše hodnoty tzv. těhotenského hormonu hCG (choriový gonadotropin) v krvi je vyšší než v moči. Těhotenský krevní test ZAPTM hCG  dokáže graviditu bezpečně rozpoznat již 8. - 9. den po oplodnění, respektive 2. - 3. den po začátku hnízdění, což je o několik dní dříve než z klasického těhotenského testu z moči.

Jednoduché a rychlé použití jako u testu z moči

Aplikace jednorázového těhotenského krevního testu ZAPTM hCG  Innova Pharma je naprosto jednoduchá a hygienicky bezpečná, jako u testu z moči. Jedná se povrchový bezbolestný vpich do prstu, jako znáte například u inzulínového testu pro diabetiky. Pokud přesto cítíte obavy z krevního testu, požádejte o provedení testu vašeho lékaře. Krevní test koupíte v lékárnách, u gynekologů nebo ho lze objednat přímo na www.innovapharma.cz za doporučenou MOC 150 Kč vč. dph.

 

12.jpg32.jpg

 

INNOVA PHARMA je evropskou firmou, která se zabývá zejména aplikací moderních přípravků ve spolupráci s lékaři a vědci z Kanady, Německa a celé Evropské unie. Innova Pharma dbá na přísné dodržování certifikovaných výrobních postupů, přičemž prioritou je snaha přicházet s novinkami, či zlepšovat zavedené a známé přípravky. Innova Pharma testy k dostání v lékárnách nebo na www.innovapharma.cz Absolutní špička v diagnostice. Nejnovější IVD rapid testy na evropském trhu:

ZAP™ hCG těhotenský krevní test
ZAP™ Troponin I/Myoglobin kardio test
ZAP™ Troponin I kardio test

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×