Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prestižní 16. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2013

5.jpgPrestižní 16. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2013 pro Vás připravujeme již na pátek 6. a sobotu 7. září, opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY. Souběžně s ním budou probíhat veletrhy Sběratel a Investor, novinkou bude samostatná hala s nabídkou minerálů, drahých kamenů a doplňků, kam bude vstup pro návštěvníky zdarma.

Opálená pleť i letní nálada a prožitky v září ještě zdaleka nejsou za námi, ale nezadržitelně se blíží podzimní a zimní měsíce spojené s novou pracovní aktivitou i společenskými a kulturními příležitostmi. Dobrým podnětem pro vstup do této sezóny je právě účast na veletrhu věnovaném kosmetice, kadeřnictví a zdravému životnímu stylu WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM. Veletrh může být inspirací pro ženy, které chtějí svůj v létě nabytý půvab ukázat v zaměstnání, v kruhu blízkých i na větších společenských událostech, stejně tak jedinečnou příležitostí pro kosmetičky, maséry, kadeřníky či nehtové designery najít si nové výrobky a získat nové informace pro péči o své klienty. Je to doba mnoha nových zážitků – nástup do škol, kurzů, často i nových pracovních vztahů, začíná divadelní a později i plesová sezóna a se zimou spojené oslavy.
Veletrh nabídne inspiraci k podzimní změně v líčení, účesu, celkové vizáži, stejně tak další možnosti pro omlazení pleti, formování postavy i relaxaci a péči o duševní pohodu, která je nedělitelně spjata s pohodou fyzickou. Masáže, relaxace, detoxikace, neinvazivní příjemné formování postavy, aromaterapie s podzimními i vánočními vůněmi – a jako završení celkový příjemný sebevědomý vzhled pro životní vzestup i nové úspěšné začátky.4.jpg
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA na návštěvníky čeká několik desítek nových vystavovatelů a většina ze tří stovek známých značek, s nimiž se již mohli setkat na minulých veletrzích. Patří k nim řada výrobků profesionální kosmetiky včetně kosmetiky pro wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči, stejně tak i výrobky, jež nakupují a užívají koneční spotřebitelé. Na návštěvníky čeká nabídka prodlužování a zahušťování řas a vlasů, péče o nohy, péče o ruce a nehty, nehtová modeláž a zdobení nehtů, přístroje pro péči o pleť a formování postavy, nabídka vybavení salonů, účesová tvorba a nabídka pro profesionální kadeřníky, prezentace solárií i dalších způsobů opalování a mnoho dalšího, Několik desítek vystavovatelů nabízí pro své příznivce širokou škálu biokosmetiky a přírodní péče.
Anti-aging péče, péče o nohy, masáže, relaxace, regenerace
V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat kromě programu věnovanému nejnovějším zkrášlovacím metodám a anti-aging péči také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka, irisdiagnostiku, astrologii a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou mimo jiné největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení pro kosmetiku PROKOS a velká řada dalších specialistů.
Zcela samostatný jedinečný odborný a vzdělávací program v saloncích povede Česká podiatrická společnost a DEXTER ACADAEMY.

1.jpg

Veletrh nabízí návštěvníkům nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: především nejlepší odborníky připravené zodpovědět jejich dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, jako pilíře pak odsunutí obav, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.
Trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014
Návštěvníci jdoucí s dobou si nenechají ujít trendy „trendsetterů“ již tradičně v podání Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové a dalších předních vizážistů. Jak čarovat s kadeřnickými nůžkami ukáží nejlepší kadeřníci ve svých vystoupeních – úspěch opakovaně sklízí show Honzy Hlaváčka a Martina Loužeckého i Romany Topinkové. Velkou oblibu si získala řada módních přehlídek, tentokráte budou věnovány módním trendům pro přicházející období, spodnímu prádlu i společenským oděvům. Návštěvníci znovu dostanou možnost zkusit nový účes hned „na místě“ zhotovený rukama talentovaných kadeřníků. 
Nehty, ruce, nohy
Ke zkrášlování nedílně patří nové trendy v nehtovém designu, manikúře a zdobení nehtů, kterou vždy prezentují desítky vystavujících firem. Své místo na veletrhu mají jejich prezentace stejně jako prezentace přístrojové i tradiční pedikúry a poradenství v péči o nohy pod vedením České podiatrické společnosti.
Nabídka školení a rekvalifikací
V nabídce jsou široce zastoupena témata, která mají za úkol oslovit nejen návštěvníky, kteří chtějí služeb odborníků využít, ale také ty, kteří chtějí v oboru zkrášlovacích a relaxačních služeb aktivně pracovat a dále se vzdělávat, popřípadě rekvalifikovat na tento obor.

3.jpg

Soutěže
Pro obdivovatele i nositele módních stylů i soutěživé jedince a jejich fanoušky je opět připravena škála nabídek. Pavel Bauer připravil téma pro páteční Českou mistrovskou soutěž v make-upu, jíž se účastní finalistky soutěže Unie kosmetiček, pořádané 1.6. v Kaiserštejnském paláci a výherce jarní „CREATIVE IMAGE TEAM“. Vítězka českého mistrovství v r. 2012 Lucie Průžková obsadila letos při postupu na nejprestižnější soutěž v líčení v Düsseldorfu krásné druhé místo. 
Pro kadeřníky je na sobotu připravena vrcholná soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2014, která je tentokrát tématem věnována pánskému střihu a účesu. Čtrnáct finalistů je vybráno odbornou porotou ze zaslaných fotografií a ti poté předvedou na podiu soutěžní atraktivní pánský účes. Výhrou je stotisíc korun českých, řada hezkých cen a také účast v zahraničí.
K sobotnímu dni již dlouhou řadu let nedílně patří Česká mistrovská soutěž v nail designu v kategoriích „gel“ a „akryl“, také s postupem na Mezinárodní mistrovství v Düsseldorfu.
Soutěž kosmetických přípravků BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD bude hodnotit komise pod odborným dozorem a vedením MUDr. Dagmar Jírové, CSc., vedoucí Národního referenčního centra pro kosmetiku Státního zdravotního ústavu v Praze a RNDr. Hany Bendové, Ph.D, z pracoviště biomedicíny NCR pro kosmetiku a dalších odborníků, výrobky budou oceňovány i za mimořádnou kvalitu.
Fotogalerii z předešlých akcí, videa, program, tiskové zprávy i výsledky soutěží jakožto další informace pro podzimní veletrh najdete na www.worldofbeauty.cz. Další informace můžete najít i na našich stránkách na Facebooku http://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×