Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předvánoční putování kouzelným světem hraček v OC Šestka

15. 12. 2014

oc-sestka-ozila-hrackami.jpg

Adventní víkendy v OC Šestka patří zábavě a kouzelnému světu hraček. Do prostoru obchodního centra v pražské Ruzyni je přinesl jejich legendární výrobce, společnost Mattel. Každý víkend od 5. 12. do 23. 12., vždy od pátku do neděle, v čase od 10.00 - 19.00 hodin, si tu mohou všechny děti pohrát ve velkých hernách s celou řadou oblíbených hraček. Těšit se také mohou na bohatý program a soutěže o lákavé ceny, které jsou pro ně připraveny. To, že se ratolesti zabaví mezi svými oblíbenými hračkami, jistě uvítají rodiče, kteří si budou moci v klidu vyřídit vánoční nákupy.

 

OC Šestka se změní na opravdové království hraček. Holčičky určitě ocení panenky Barbie, Monster High a Ever After High, kluci si spíše rádi vyhrají se superrychlými Auty a Letadly od Disneyho. Navštívit mohou i speciální Hot Wheels autodrom. Chybět nebude moderovaná show, mnoho soutěží o lákavé ceny nebo chvilky oddechu a klidu u čtení pohádek, kterým spolu s dětmi známých pohádkových postav a panenkami z elitní pohádkové školy Ever After High můžete vymýšlet další pokračování.

 

O zábavu bude postaráno i při sledování filmů ze světa Barbie a Monster High, které budou promítány na velké TV stěně. A ti, kdo milují pohyb a adrenalin jistě rádi navštíví BOOMco arénu, kde si pod dohledem hráčů airsoftu budou moci vyzkoušet, jak dobří jsou ve střelbě na terč nebo si naplánovat turnaj se svými kamarády. Pro mladší děti bude připraven dětský koutek, ve kterém se mohou potkat s mašinkou Tomášem, se kterým se ocitnou na kouzelném ostrově Sodor, kde Tomáš a jeho kamarádi bydlí.  Maminky s těmi nejmenšími si jistě oddechnou v příjemné relaxační zóně, kde se mohou usadit do velkých pohodlných polštářů a své malé zabavit hračkami Fisher-Price. Starší sourozenci si pak mohou zařádit na tobogánu, který je od místa klidu a odpočinku hned na dohled.

deti-si-hraji-v-oc-sestka.jpg

A kdo už hračkám odrostl, ale přesto se chce bavit, může u dobré kávy potrápit své mozkové závity nad oblíbenou deskovou hrou Scrabble. Ta bude k zapůjčení v jedné z místních kaváren.  Přijďte si i Vy do OC Šestka užít tu nejhravější předvánoční atmosféru a vydejte se na zábavné putování kouzelným světem hraček od Mattela.

 

Více informací najdete na www.ocsestka.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×