Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předprodej novinky Joa Nesbøho Červenka na Audiotéce

Novinka Joa Nesbøho Červenka, 3. díl série o detektivu Harrym Holeovi, vychází rovnou ve třech formátech. Na trh budou zároveň uvedeny papírová kniha, e-kniha i audiokniha. Již dnes, více než týden před oficiální premiérou, mohou milovníci drsných detektivek stahovat a poslouchat první čtvrtinu audioknihy (3,5 z celkových 14 hodin) ve službě Audiotéka.cz. V předprodeji navíc zákazníci Audiotéky ušetří 20 % oproti běžné ceně 299 Kč. Zbývající kapitoly budou zpřístupněny ke stažení ve čtvrtek 20. března. Audioknihu vydává vydavatelství OneHotBook, načetl ji Hynek Čermák, pro kterého je to po Netopýrovi druhá Nesbøho kniha. Celkem v Česku vyšly zatím čtyři audioknihy současného krále severské detektivky, kromě dvou čtených Hynkem Čermákem ještě Lovci hlav v podání Filipa Švarce a dramatizace románu Nemesis.

cervenka.pngJo Nesbø
Červenka
Třetí případ Harryho Holea
audioknihu čte Hynek Čermák
14 hodin
Vydalo OneHotBook 2014
Neústupný detektiv se potýká s tragickým dědictvím norské minulosti, zradou ve vlastních řadách, abstinencí i láskou.
Audioteka.cz
Audiotéka je služba poskytující mobilní přístup k audioknihám. K nákupu i poslechu audioknih lze využít aplikace Audiotéka pro chytré mobilní telefony a tablety na platformách iOS (Apple), Android i Windows Phone nebo lze stahovat nahrávky v MP3 formátu z webu www.audioteka.cz. Českým milovníkům audioknih nabízí přes 1800 titulů mluveného slova všech významných vydavatelů. Audiotéka je aktivní v mnoha zemích, kromě češtiny a slovenštiny nabízí audioknihy v polštině, němčině, francouzštině, španělštině, italštině, švédštině a litevštině.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×