Jdi na obsah Jdi na menu
 


Panenka Barbie se představuje v roli odvážné superhrdinky

1.jpgBatman, Superman a Spiderman mají konkurenci. Zrodila se nová superhrdinka, připravená vždy zasáhnout a vyřešit jakoukoliv situaci. Nový animovaný film Odvážná princezna, který vyšel 4. února 2015 na DVD, představuje Barbie tak, jak ji ještě neznáte. Seznámíte se se sympatickou princeznou Karou, která poté, co jí políbí kouzelný motýl, získá nadpřirozené schopnosti umožňující jí proměnit se ve statečnou superhrdinku ladně se vznášející nad královstvím a bojující proti zločinu. Karu alias SuperSpárkl, její nesmírně inteligentní kamarádky Abby a Maddy, okouzlujícího reportéra Wese Riverse i závistivou sestřenku Corinne stejně jako jejich oblíbená zvířátka můžete sehnat v podobě nové superhrdinské řady panenek a figurek. Na speciální mikrostránce, kterou najdete na oficiálních stránkách www.barbie.cz se pak můžete zapojit do soutěže o vstupenky na slavnostní uzavřenou premiéru filmu Odvážná princezna, která se bude konat v neděli 15. 3. 2015 v Cinestar Anděl v Praze.

„Na webu www.barbie.cz jsme spustili speciální tematickou mikrostránku, na které je možné zhlédnout trailer k filmu, soutěžit o volné vstupenky na exkluzivní promítání filmu v kině a také se zapojit do spousty superhrdinských aktivit. Holčičky si tu mohou vytvořit například denní kalendář dobrých skutků Superhrdinky, vlastní samolepky, superhrdinský telefon, nažehlovačky na tričko, omalovánky nebo vlastní superhrdinskou průkazku. Celou superhrdinskou řadu prochází motiv blesku, značící ráznost a změnu a také motiv škrabošky, znázorňující utajenou identitu akčních hrdinů,“ říká Eva Rybová, brand manažerka společnosti Mattel ČR.

Film Barbie Odvážná princezna vypráví příběh princezny Kary, která žije svůj všední princeznovský život až do chvíle, kdy ji políbí kouzelný motýl. Jeho polibek v ní probudí superhrdinské schopnosti a Kara jako okouzlující Superspárkl bojuje proti zločincům a bezpráví v království. Pomáhají ji její oddané kamarádky, geniální dvojčata Maddy a Abby. Kdo naopak stojí proti ní, je žárlivá sestřenice Corinne. Ta přinutí motýlka k polibku a promění se také v superhrdinku, útočnou DarkSpárkl. Jejich rivalita je neúnosná. Zvládnou Kara a Corinne zapomenout na osobní spory a spolupracovat jako tým, jakmile odhalí skutečného nepřítele království?

Současně s filmem přichází také nová řada panenek. Vzhled Barbie Superhrdinky, představující princeznu Karu a zároveň SuperSpárkl, je možné opakovaně měnit. Překrásný plášť lemovaný jiskřivými hvězdami se totiž snadno může stát princeznovskou sukní. Panenka Corinne je opatřena speciálními světelnými a zvukovými efekty. A protože v žádném Barbie příběhu nemůže chybět Ken, objevuje se zde také, tentokrát jako zvědavý královský reportér Wes Rivers, který dokumentuje každý krok úchvatné superhrdinky. Panenky představující dvojčata Abby a Maddy zaujmou stylovými zářivými outfity. Malé sběratele jistě potěší figurky čtyř roztomilých superzvířátek, o které začíná být v obchodech obrovský zájem. S kouzelným motýlkem, šarmantní kočičkou, temperamentním pejskem nebo čarodějnou žabkou bude hra ještě zábavnější.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×