Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslavte 25. narozeniny společnosti RACIO: Den otevřených dveří pro malé i velké dobrodruhy

Přijďte se podívat, jak se vyrábí pufované dobroty! Břeclavská společnost RACIO zve všechny na den otevřených dveří do své výrobny v břeclavském areálu bývalého cukrovaru. „Letos slavíme výročí 25 let od založení firmy a u této příležitosti bychom chtěli ukázat všem našim příznivcům, jak jejich oblíbené pochoutky vznikají,“ vysvětluje Radoslav Marek, obchodní ředitel společnosti RACIO.

11. dubna v 10:00 se otevřou brány bývalého břeclavského cukrovaru dětem i dospělým. „Pro všechny jsme připravili pestrou prohlídku, začínat budeme trochou historie o našem podniku, lidé se dozvědí, jaké vůbec byly naše začátky a jak jsme se začali pomalu rozvíjet, ale i nejnovější pokroky a úspěchy,“ láká Marek, který zároveň prozrazuje, že bude následovat samotná prohlídka výroby: „Zájemci se mohou podívat přímo do míst, kde pufované pochoutky vznikají. Málokdo ví, jak samotné pufování, které se za vysoké teploty a tlaku odehrává v našich strojích, funguje. A přesně tento proces si návštěvníci prohlédnou.“

 

denotevrenychdveri.png

 

Následovat bude prohlídka školicího střediska i zábavní program pro děti. „Pro děti máme připravené drobné soutěže a pro všechny pak výhled na celou Břeclav z nově otevřené vyhlídky,“ upozorňuje obchodní ředitel Marek. Celý den pak bude zakončený ochutnávkou produktů spolu s představením úplných novinek.

Prohlídky budou začínat od 10:00 a potrvají cca 1,5 hodiny, budou startovat ve dvacetiminutových intervalech. V případě zájmu je nutné nahlásit účast do 1. dubna na e-mailovou adresu racio@racio.cz nebo na telefonním čísle 725 604 601. V případě volných míst bude možné provést omezený počet zájemců i na základě domluvy v den prohlídky na recepci. Z důvodu bezpečnosti je program možný až pro děti od 7 let, účast dětí je možná pouze v doprovodu zákonného zástupce.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×