Jdi na obsah Jdi na menu
 


Operní diva Andrea Kalivodová čerpala síly na novou sezónu. Mateřskou dovolenou definitivně ukončila

23. 5. 2015

andrea-kalivodova-3.jpg

Poprvé od porodu opustila přední česká mezzosopranistka Andrea Tögel Kalivodová svého půlročního synka Adriana a odjela relaxovat do Resortu Svatá Kateřina na Vysočině. Potřebovala načerpat síly na novou sezónu. Andrea ukončila mateřskou dovolenou a rozhodla se naplno vrátit ke své práci. Z maminky se tak opět stává temperamentní Carmen.

Vnadná operní pěvkyně strávila v Resortu Svatá Kateřina pět odpočinkových dní. Přestože nechala svého manžela a synka doma, přiznala, že s nimi byla alespoň v elektronickém kontaktu. „I když se mi pochopitelně stýskalo, věděla jsem, že je Adrianek v dobrých rukou. Staral se o něj manžel, který je velmi zodpovědný. Měli na sebe alespoň čas. A já jsem si wellness pobyt parádně užila. Cítila jsem se jako znovuzrozená. Nechala jsem se hýčkat masážemi a různými kosmetickými procedurami, chodila jsem do páry, sauny, na procházky,“ přiblížila Andrea s tím, že regeneraci těla i mysli už nutně potřebovala. Rozhodla se totiž pověsit mateřskou dovolenou definitivně na hřebík a znovu pokračovat ve své pěvecké kariéře.

 

andrea-kalivodova-2.jpg
Foto: Resort Svatá Kateřina


Andrea se vrátila na scénu Státní opery jako Carmen a vystupuje i v nové opeře Národního divadla Boris Godunov v roli šenkýřky. „Nyní mě čeká křest nového CD Moje nej, příprava dalších uměleckých představení, pokračování v koncertním turné i mezinárodní operní festival Smetanova Litomyšl s Borisem Godunovem. Od září pak budu jako Carmen vystupovat také v Národním divadle,“ sdělila naše operní diva, která má po porodu ještě lepší hlas než kdykoli dřív.

 

andrea-kalivodova-5.jpg
Foto: Resort Svatá Kateřina


Relaxační pobyt nebyl podle Andrey letos rozhodně poslední. Za pár týdnů se chystá v Resortu Svatá Kateřina absolvovat také program „Ájurvédou proti stresu“. „Po narození Adrianka jsem si uvědomila, že musím pečovat nejen o něj a o manžela, ale také o sebe a své zdraví. Je potřeba občas vypnout. Ájurvédská medicína mě velmi zaujala. Jíte speciální ájurvédskou stravu, pijete přírodní vodu pramene svaté Kateřiny, máte k dispozici terapeuty, odbouráváte stres. Je to úžasný a moc se na to těším,“ dodala Andrea.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×