Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohlédnuní za 22. kosmetickým veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 PODZIM pořádaný 9. a 10. září 2016

bz_3250.jpg22. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 PODZIM pořádaný 9. a 10. září v pražském veletržním areálu v Letňanech doprovázelo již tradičně slunečné letní počasí. Teplé dny neubraly veletrhu ani programu na atraktivitě a téměř dvě desítky tisíc účastníků odcházely spokojené s množstvím dojmů, zážitků i inspirací pro podzimní a zimní sezónu

Mezi více než čtyřmi sty značkami výrobků byla zastoupena především kosmetika, přístroje a vybavení pro salony, péče o vlasy, péče o nehty, jejich modeláž a zdobení, přípravky pro wellness a  spa (třeba také „domácí lázně“) i mnoho dalšího, stále více návštěvníků vyhledávalo přírodní péči. Na veletrhu mohli návštěvníci vyzkoušet tuto kosmetiku od českých výrobců, kteří mnohdy navazují na tradiční receptury našich babiček, stejně tak přípravky na bázi olejů a dalších ingrediencí ze zahraničí, ze zemí Afriky (Maroko) či Asie, majících blahodárný vliv na pokožku i psychiku člověka. 

Anti-aging péče, péče o nohy, masáže, relaxace i regenerace byly těžištěm programu veletrhu na podiích i na stáncích. Nechyběla ani prezentace metod alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech

Trendy v líčení, účesech, odívání – LOOK podzim/zima 2016/2017 předvedli tradičně mistři oboru – viděli jsme Pavla Bauera, Štěpánku Podroužkovou, Dádu Kusou, Honzu Hlaváčka, Romanu Topinkovou, Honzu Špilara a dalších „guru” světa módy. Zazářily opět nejkrásnější dívky – miss ČR v čele s Českou Miss World Lucií Kovandovou, Českou Miss Nikol Švantnerovou, Českou vicemiss Terezou Budkovou a Českou Miss Earth Karolínou Mališovou.

 

bz_3325.jpg

 

K zážitkům veletrhu patřily soutěže: V nejatraktivnější z nich, Mistrovství v make-upu na téma „Violet revolution“ mající nádech tajemna a svůdnosti, zvítězila Lucie Loudinová, kterou čeká postup do zahraničí. Druhá byla Kristýna Puková a třetí Anděla Bursová.  

V jedinečné „life“ soutěži napříč kadeřnickým světem „INSPIRACE 2017“ představilo třináct finalistů úžasné originální zapletené účesy, které se jistě stanou inspirací pro mnohé dlouhovlásky. Zvítězila Jitka Svobodová, druhé místo obsadila Denisa Jirásková a třetí Eva Komínková, všechny se těší na postup do soutěže v Norimberku.

 

js_9061.jpg

 

Vítězkou české a mezinárodní mistrovské soutěže v nail designu se stala Marika Štěpánková, v české kategorii byla druhá Michaela Jančíková a třetí Jitka Kuběnová. V mezinárodní části získala, první místo a pohár BEAUTY EXPO CUP Zuzana Kudličková ze Slovenska, která se počtem bodů zařadila celkově na druhé místo.

Krásnou podívanou a inspirací byly soutěže v prodlužování, zahušťování i zdobení řas, soutěž designerů, soutěž krásných těl žen i mužů v tzv. „naturálním fitness“. Osmnáct přípravků získalo ocenění „high quality product“.

Tradiční inspirací a zároveň pozvánkami na 23. veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2017 (bude pořádán 10. – 11. března 2017 ve stejném areálu) bylo vyhlášení jarních soutěží. Pavel Bauer a jeho tým ztvárnili „DARK DESIRE“, semifinálové téma 11. ročníku kreativní soutěže Creative Image team 2017.

Další soutěží, jejíž téma bylo ztvárněno na podiu jako příprava pro finále v březnu 2017, byl fotomake-up Štěpánky Podroužkové, tentokrát pod názvem „Avantgarde“.

 

js_9245.jpg

 

Jedinečnou příležitostí pro zájemce o nové zahraniční značky, dovozce, vývozce i distributory, byl seminář, pořádaný ve spolupráci komerčních sekcí ambasád U.S.A. a Francie a Dr. Dagmar Jírovou ze SZÚ.

Nabídka široké palety zážitků byla umocněna spojením s dalšími atraktivními veletrhy a eventy. Byly jimi veletrh FOR DEKOR & HOME, veletrhy Sběratel, Investor, Minerály a drahé kameny a v sobotu Den letiště Letňany pro rodinnou zábavu.

Více na webu: www.WorldOfBeauty.cz a www.BeautyExpo.cz a Facebooku: www.FaceBook.com/KosmetickyVeletrh

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×