Jdi na obsah Jdi na menu
 


NORIMBERSKÁ VÍTĚZSTVÍ ČESKÝCH ŠAMPIONŮ

24. 10. 2014

haare4.jpg19. a 20. října byl německý Norimberk svátečním centrem módy a krásy. Tradičně se tu při veletrhu „HAARE“ sešli vystavovatelé z kadeřnického oboru, nechyběly ani kosmetické značky a nabídka doplňků nejen pro vlasy.

Značný počet návštěvníků přilákala nabídka produktů, ale také soutěže s německými i zahraničními účastníky. Sem, něco přes hodinu cesty od hranic, zamířila také řada návštěvníků z Čech, především také soutěžící, kteří se pravidelně kvalifikují z účasti na soutěžích veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA.
Ze soutěže „INSPIRACE“ odvahu k souboji s konkurencí našla Eliška Smrčinová. Na dvou modelkách předvedla svůj denní a večerní účes z dlouhých vlasů a získala krásný pohár „Bayern Cup“ za druhé místo v bavorské pohárové soutěži.
V nail artu bylo téma soutěže ponecháno na soutěžících, jednalo se o mistrovství „Offene Studio NAIL ART“, tj. o tzv. „zákaznickou“ práci, tj. takovou, kterou může zákaznice běžně nosit, ve 2 D, přes hotovou práci musí být možno přetáhnout prstýnek. Zasoutěžila si Monika Jurčíková na téma „Námořnický styl“ a zaslouženě zvítězila.

haare1.jpg

V nail designu bylo možno použít libovolnou techniku při zhotovení „studiových nehtů“. Renáta Chadimová (2. místo) a Radka Kopciová (3. místo) odvedly krásné práce, které soupeřky i přihlížející po soutěži prohlíželi a obdivovali. Navázaly tím na svá krásná umístění na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA a v příštích soutěžích o nich jistě ještě uslyšíme.
Soutěžilo se také v prodlužování a zahušťování řas. V kategorii „Lashes cup - Natural look“ v pracovním čase 90 minut zaslouženě zvítězila naše Pavla Murinová, která si tím zopakovala úspěch z veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA. V kategorii “Lashes cup – Volumen max. 4D“ v soutěžním čase 180 minut zvítězila Zuzana Koudelová, hezkou práci odvedla také Marcela Chumová.
Všem soutěžícím blahopřejeme k úspěchu a těšíme se opět na setkání s nimi na soutěžích veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 2015.
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×