Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nechte se svést „smrtelnou“ vášní

24. 5. 2011

Luxus a originalita – taková je nová kolekce britské společnosti Red or Dead, která odvážně kombinuje retro prvky s moderními barvami a vzory. Hravý mix elegance a extravagance dělá z jednotlivých kousků naprosto nezbytné doplňky v šatníku každé dívky i ženy. Značku Red Or Dead vzaly za své i takové celebrity jako zpěvačky Selena Gomez a Mollie King, česká zpěvačka skupiny Toxique Klára Vytisková nebo oscarová herečka Nicole Kidman. Luxusní tašky s puncem originality jsou vyrobeny jen z vybraných materiálů. Precizní zpracování je samozřejmostí, bonusem pak nápadité výšivky, neobvyklé barevné kontrasty a různé možnosti nošení. Vybírat můžete mezi kabelkami všech tvarů a velikostí – od malého psaníčka, až po velkou tašku přes rameno. V barvách převažují odstíny modré – od královské modři po jemně mentolovou, ale najdete zde i tašky v černé nebo hnědé barvě. Některé kabelky se vyloženě hodí k letním šatičkám, jiné můžete vzít bez problému do školy nebo do práce.

Sobritto
 
sobritto_mint_001.jpgMalá kabelka, uzpůsobená akorát tak do ruky bude ozdobou každého vašeho outfitu. Ladí perfektně k bílé a béžové, ale dokáže vytvořit úžasný kontrast s korálovou, zelenou nebo šedou. Vršek je ozdoben jemnou květinovou výšivkou, která kabelce dodává luxusní vzhled, ale i romantickou něžnost. Ke kabelce je možné připnout dlouhý popruh a nosit ji přes rameno.
 
Cena na www.catgang.cz: 1 170,- Kč
 
 
 
Hepburn
 
bez-nazvu-1.jpg
Ideální na procházku po pláži či na letní party. Díky odepínacímu řetízku se dá nosit pohodlně přes rameno nebo jako malé psaníčko jen tak do ruky. Lososová barva působí originálně a výborně zvýrazňuje  opálenou pokožku. Kabelku Hepburn je možné pořídit i v dalším letním odstínu – jemně tyrkysové.
 
Cena na www.catgang.cz: 1 080,- Kč
 
 
 
Rennie
 
rennie_blue_007.jpgDíky této kabelce získá jakýkoli model zcela nevšední rozměr. Ideální velikost do kanceláře nebo do školy, ale díky odlehčené, blankytné barvě se hodí i na romantickou večeři nebo na procházku.
 
Technická kůže výdrží a přitom je kabelka velmi příjemná na dotek. Pohodlné nošení zajišťuje dlouhý odepínací trak.
 
Cena na www.catgang.cz: 1 530,- Kč
 
 
 
Tatting
 
bez-naoizvu-1.jpg
Odvážná taška, která vyniká svou barvou i tvarem. Zářivý odstín lososové je zdůrazněn kontrastním modrým potiskem. Aktuálním trendem jsou řetízkové uši místo popruhů, které nejenže vypadají skvěle, ale i nošení je velmi pohodlné. Kabelka Tatting je nejen ozdobou, ale i praktickým doplňkem – velká kapsa, kam se vejdou sešity, dokumenty, diář, je doplněna třemi malými kapsičkami uvnitř a jednou větší na přední straně tašky. Díky tomuto uspořádaní je snazší udržet v tašce pořádek a najít vždy to, co potřebujete ve chvíli, kdy to potřebujete.
 
Cena na www.catgang.cz: 1 850,- Kč
 
Marcel
 
marcel_tan_001.jpg
Ať už je in fialová, zelená nebo červená, je přímo nutností mít v šatníku alespoň jednu kabelku v klasické neutrální barvě. Stálicí je černá, ale velbloudí hnědá jí směle dohání. Výborně se hodí ke všem barvám, ostré odstíny dokáže jemně utlumit, naopak nevýrazné barvy umí pěkně ozvláštnit. Zároveň nepůsobí tak tvrdě jako černá. Kvalitně zpracovanou kabelku z prvotřídní technické kůže v této barvě není nutné měnit každou sezónu, vždy si najde svoje využití a stane se nepostradatelnou pro každou ženu. Hodí se do práce i na party, do divadla i pro letní dny.
 
Cena na www.catgang.cz: 1 620,- Kč
 
 
O značce Red or Dead
Red or Dead je britská designová značka, která vznikla v Londýně v roce 1982. Byla založena jako malá rodinná firma manžely Hemingwayovými. Ze začátku se firma zabývala hlavně výrobou bot, tašek nebo hodinek. Nyní je značka Red or Dead fenoménem, oblíbenou se stala i u mnohých celebrit a vlastní obchody otevírá po celém světě, např. i Manhattanu. Svými každoročními designovými kolekcemi si získává stále širší popularitu. Sortiment se neustále rozšiřuje a značka v současnosti nabízí nejen kabelky a boty, ale i plavky, brýlové obruby nebo parfémy.
 
O obchodu CATGANG
Internetový obchod není jen o značce Red or Dead. Vybrat si zde můžete například z tašek tak věhlasných jmen jako je Dunlop, Lonsdale London, Paul Frank Industries a mnoha jiných. E-shop dále nabízí boty, mj. značky Melissa, Macbeth a Converse, kožené pásky Lowlife, čepice, šátky, kalhoty, skvělá trička a mikiny, módní doplňky, bižuterii. Kabelky značek Charmmy Kitty, Wiley. Nabídka se neustále rozšiřuje. Obchod www.catgang.cz jednoduše vybírá za vás, a to již 7. rokem. Rozhodující slovo má přitom originalita, trend a šmrnc! Navštivte www.catgang.cz a najděte si to pravé pro Vás!
 
Kompletní seznam značek, produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.catgang.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×