Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moderní estetická medicína nabízí omlazení intimních partií bez chirurgického zásahu

Stále více žen po porodu bojuje s pocitem, že jejich intimní partie nejsou tak pružné a pevné jako dřív. To se může negativně odrážet i v partnerském životě a sexuálním prožitku. Dosud bylo jediným dostupným řešením podstoupit chirurgický zákrok. Moderní estetické kliniky nyní nabízejí také komfortnější řešení - nechirurgickou metodu remodelace a omlazení intimních partií.

Mnoha ženám stále přijde trapné byť jen pomyšlení, že by se mohly se svými intimními partiemi svěřit do rukou odborníka a raději své nedostatky skrývají. Přitom není proč se stydět. Nechirurgické omlazení ženského genitálu dnes ve světě patří mezi žádaná ošetření, které naleznete v nabídce mnoha renomovaných klinik. Doteď bohužel jen těch zahraničních. Nyní můžete ošetření podstoupit i v České republice. Ošetření pomocí přístroje Protégé INTIMA TM je ideální pro ženy, které nejsou spokojeny se vzhledem svých malých nebo velkých stydkých pysků nebo je trápí ztráta elasticity a pevnosti poševního vchodu po porodu či vlivem stárnutí. Nejedná se přitom jen o estetické nedostatky. Pro mnohé ženy mohou znamenat potíže v sexuálním životě, nepříjemnou bolest a pokles sebevědomí. „Dosud byla jedinou možností, jak ovlivnit vzhled ženských intimních partií, chirurgická labioplastika. Ne vždy je však operace vhodná, ať už ze zdravotních či jiných důvodů. Navíc operace může být spojena s celou řadou nežádoucích účinků a komplikací. Protégé INTIMA TM je přístroj, který nabízí neinvazivní modelaci malých i velkých stydkých pysků bez jakékoli bolesti, anestezie, rekonvalescence,“ uvedla gynekoložka MUDr. Zuzana Fučíková z ordinace GYNPOINT s.r.o. Ošetření funguje na principu současného působení radiofrekvence a ultrazvuku. Díky intenzivnímu působení ve všech vrstvách tkáně dochází k tvorbě nových kolagenních a elastinových vláken. Tím se zvýší elasticita tkáně v intimních místech a celý genitál je pevnější a růžovější.
Terapie zvyšuje sexuální prožitek obou partnerů
„Se svými intimními partiemi jsem měla po porodu potíže, a tak když se objevila možnost neinvazivního zákroku, rozhodla jsem se jej vyzkoušet. Ošetření bylo k mému překvapení naprosto bezbolestné a v žádném případě nepříjemné. Cítila jsem jen výrazné teplo a pohyb aplikátoru. Výsledek byl vidět hned po zákroku a s každým dalším ošetřením se zlepšoval,“ popsala své pocity třiatřicetiletá Markéta, maminka dvouletého Matyáše a jedna z prvních ošetřených. Ošetření je rychlé, trvá necelých třicet minut. Lékaři jej doporučují opakovat čtyřikrát. Výsledný efekt není jen estetický, ale odráží se i ve zvýšeném sebevědomí pacientek a lepším vnímáním sexuálního prožitku. „Intenzivní lokální ohřev poševního vchodu zlepšuje průtok krve a stimuluje nervová zakončení, čímž výrazně a dlouhodobě zlepšuje sexuální satisfakci,“ sdělila MUDr. Fučíková. Intenzivnější zážitky při milování nepociťují jen samotné ženy, ale i jejich partneři, kteří příjemnou změnu poznají také.
Jedno ošetření přístrojem Protégé INTIMA stojí od tří tisíc korun a v současnosti jej nabízí pouze tři odborná pracoviště v ČR: Gynekologicko-porodnická ambulance GYNPOINT v Praze 9, klinika plastické a estetické chirurgie FORMÉ CLINIC, Václavské náměstí 36, Praha 1 a Asklepion, Klinika plastické a estetické chirurgie, Sadová 19, Karlovy Vary.
Více informací naleznete na webu www.protege-intima.cz.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×