Jdi na obsah Jdi na menu
 


Matýsek a Majdalenka z Báječné školky budou provádět novým televizním pořadem „Hračkování“

1.jpg

Knižní skřítky MATÝSKA a MAJDALENKU znají děti velmi dobře z časopisu Báječná školka, který vydává Nakladatelství Fragment. Od začátku září se s oblíbenými kamarády mohou potkávat také na televizní obrazovce. Pořad „Hračkování“, kterým budou obě postavičky provádět, uvede Prima Family již v sobotu 1. září v 7:55!
Časopis Báječná školka je určený dětem od tří let a je vhodný také pro začínající čtenáře. Průvodci časopisem jsou knižní skřítkové z Písmenkova – Matýsek a Majdalenka. Pro všechny holky a kluky mají každý měsíc připravené pohádky, komiksy, básničky, písničky, zábavné úkoly, soutěže a vždy ještě něco navíc.
Nově se budou moci děti setkávat s oblíbenými postavičkami také na televizních obrazovkách. V sobotu 1. září v 7:55 uvede televizní stanice Prima Family první díl nového zábavného pořadu pro nejmenší s názvem „Hračkování“. Moderátory se společně s Vlastou Korcem a Terezou Petrášovou stanou Matýsek a Majdalenka. Těšit se můžete na hraní, pohádky, soutěže, angličtinu a řadu rad a poučení pro nejmenší.
Další informace o časopisu a televizním pořadu naleznete na www.bajecnaskolka.cz!
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2 000 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 20 mil. kusů výtisků. V roce 2011 Nakladatelství Fragment vydalo 179 knižních novinek a podobně tomu bude i v letošním roce. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2011 bylo uskutečněno celkem 437 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2011 představil stále rostoucí slovenský Fragment 119 knižních novinek.

-00000000000FRAGMENT.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×