Jdi na obsah Jdi na menu
 


LOH Londýn 2012 - Oficiální publikace ČOV

loh.jpg

Oficiální publikace ČOV nabízí netradiční pohled na Hry XXX. olympiády v Londýně. Přináší snímky špičkových sportovních fotografů, kteří zaznamenají nejenom úspěchy a zklamání českých reprezentantů, ale také tvář olympijských her, která zůstává divákům skrytá - zákulisí, dřinu i odpočinek sportovců.
Přední čeští spisovatelé a význačné osobnosti veřejného života obohatí knihu o svůj pohled na sport. Přispěje například známý autor literatury faktu Pavel Kosatík, spisovatelka a dramatička Daniela Fischerová či profesor Jiří Přibáň.
Obsah knihy se bude připravovat na trase Londýn – Praha přímo během konání akce a vyjde bezprostředně po skončení olympiády.
499 Kč | flexovazba | 365 stran | 190 x 265 mm

loh_londyn_pozvanka_krest2.jpg

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: diskuse

(Darinka, 18. 3. 2013 13:31)

Dobrý den. Všichni mluví o tom, že se objevila zajímavá možnost přivýdělku, vhodná pro lidi, co jsou doma. Pro mě to je skvělá možnost výdělku a fakt mě to nadchlo :-) Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu. Píše o tom na www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×