Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letošní zima ve Špindlerově Mlýně? Bezpečnější i komfortnější lyžování a online skipasy. „Nezdražujeme – zlevňujeme!“

spindleruv-mlyn-1.jpg

Na řadu novinek se mohou letos těšit návštěvníci Skiareálu Špindlerův Mlýn. Do největšího krkonošského střediska investovali provozovatelé před nadcházející zimní sezónou téměř sto milionů korun. Modernizací prošel zasněžovací systém a na Hromovce přibyly bezpečnostní sítě. Lyžaři se mohou těšit také na zákaznický systém GOPASS, který umožní nakupovat skipasy online za nižší ceny než na pokladnách Skiareálu a držitelům GOPASS karet nabídnou řadu dalších slev a zvýhodněných akcí.
 
Skiareál Špindlerův Mlýn investoval letos nejvíce peněz do zasněžovacího systému. Jeho modernizace a rekonstrukce stála téměř sedmdesát milionů korun. „Podél sjezdovek na Hromovce a v části Svatého Petra jsme v rámci rekonstrukce zasněžovacího systému instalovali přes sedmdesát sněžných sprch. Jedná se o nový moderní systém efektivního a rychlého technického zasněžování, který umožní zprovoznit sjezdovky v nesrovnatelně kratším čase v porovnání s běžnými sněžnými děly,“ uvedl ředitel Skiareálu Čeněk Jílek.
Provozovatelé se letos zaměřili také na bezpečnost lyžování. Rozšířili dojezdovou plochu sjezdovek na Hromovce, kam nově nainstalovali bezpečnostní sítě a kde také zdvojnásobili šířku dojezdového mostu přes Labe. Investici si vyžádala také modernizace nástupních prostor na čtyřsedačkovou lanovku ve Svatém Petru a stavba zbrusu nové multifunkční budovy. Návštěvníkům Svatého Petra nabídne nové pokladny, infocentrum a další provozovnu sítě Spindl Motion Shop&Rental. V té bude zájemcům k dispozici nejmodernější půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení v Čechách a nový obchod v neotřelém svěžím designu.

spindleruv-mlyn.jpg

Novinkou, kterou lyžaři a snowboardisté ocení asi nejvíce, je zavedení zákaznického systému bezkontaktních čipových karet GOPASS. Díky nim si mohou zájemci pohodlně nakupovat skipasy online v e-shopu na webu www.gopass.cz, a to za nižší ceny než na pokladnách Skiareálu. Pokud si například v hlavní sezóně zakoupí dospělý návštěvník jeden celodenní skipas v e-shopu, vyjde jej na 695 korun. Pokud s jeho pořízením vyčká až do Špindlerova Mlýna, a bude si jej pořizovat v pokladnách na místě, zaplatí za něj 750 korun. Zvýhodněné skipasy jsou v rámci GOPASS e-shopu napříč celým ceníkem. „Přestože jsme do modernizace střediska letos vložili téměř sto milionů korun, skipasy zdražovat nebudeme. Naopak s GOPASS kartou bude lyžování levnější! Jejich držitelé budou moci čerpat v průběhu sezóny i další slevy například na jídlo a nápoje v restauracích a barech Spindl Gastronomy nebo v prodejnách a půjčovnách Spindl Motion. Členství v GOPASS klubu však přinese celou řadu dalších akčních nabídek a výhod nejen v průběhu zimní sezóny, ale celoročně“ doplnil René Hroneš, obchodní ředitel společnosti.
Kartu GOPASS je možné získat prostřednictvím webu www.gopass.cz nebo na všech pokladnách Skiareálu Špindlerův Mlýn. Po registraci karty pak její dobití skipasem z pohodlí domova zabere jen několik sekund.. GOPASS karta navíc funguje i na Slovensku. Za nižší ceny můžete díky GOPASSu lyžovat také ve středisku Chopok – Jasná Nízké Tatry, Štrbské Pleso a Tatranská Lomnica ve Vysokých Tatrách. Využít ji můžete i v aquaparku Tatralandia Liptovský Mikuláš.
Pestrý program po celou zimní sezónu
Skiareál Špindlerův Mlýn nabídne svým návštěvníkům i v nadcházející zimní sezóně bohatý program a řadu zajímavých akcí. „Špindlerův Mlýn není jen středisko, kde se dobře lyžuje, ale také místo, kde to v zimě opravdu žije. Na téměř každý víkend jsme proto připravili nějakou zajímavou akci, která zpestří zábavu a vyžití ve Skiareálu. Na první letošní akci se mohou návštěvníci těšit už v polovině prosince, kdy nás čeká tradiční otevírání zimní lyžařské sezóny Ski Opening,“ sdělil Čeněk Jílek. V naplánovaném programu nechybí ani předsilvestrovská Ski show za účasti předních sportovců, lednová exhibice mistrů ve vyřezávání soch do ledu, turnaj v koňském pólu, únorový vytrvalostní pochod na sněžnicích nebo například tradiční Krkonošská 70 pro běžkaře. V přípravě je také volejbalový turnaj na sněhu, světový pohár ve freestyle snowboardingu a v závěru sezónu nebude chybět ani oblíbená akce Špindl Spring Sessions.
Více informací naleznete na www.skiareal.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×