Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léto ve Špindlu? Nové terénní tříkolky i jediné letteringové dětské hřiště v Čechách

spindleruv-mlyn.jpg

Hledáte tip na letní rodinnou dovolenou nebo výlet v Čechách? Zkuste Špindlerův Mlýn a nudit se rozhodně nebudete. Horské městečko uprostřed Krkonoš je ideální volbou, jak si s dětmi či přáteli aktivně odpočinout. Skiareál přichystal na letní sezónu spoustu atrakcí. Těšit se můžete na jedno ze dvou unikátních hřišť na hřebenech Krkonoš i lacinější jízdenky.

Sjeďte sjezdovku na tříkolce a navštivte unikátní Méďánkovo hřiště

Novinkou letošního léta jsou terénní tříkolky na Medvědíně. Tříkolky jsou dobře ovladatelné a svou perfektní stabilitou přinášení na sjezdovkách nevšední a zároveň bezpečný zážitek jak pro rodiče s dětmi, tak i pro vyznavače adrenalinu. Velkým hitem jsou ve Špindlu dětská hřiště u horních stanic lanovek, ze kterých se nabízí ten nejhezčí výhled na panoramata Krkonoš. „Méďánkovo hřiště u vrcholové stanice Medvědína je vůbec prvním a dosud jediným hřištěm v České republice, které kromě mnoha atrakcí obsahuje i „letteringový“nápis z 3D písmen. Patří navíc mezi jeden ze dvou unikátů v Evropě. V nadmořské výšce 1235 metrů se tu mohou děti vyřádit na prolézačkách, skluzavkách a malých lezeckých stěnách," uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek. Hřiště s názvem Krakonošův palouček leží na Svatém Petru a nabízí několik houpaček, trampolínu, vodní hrátky a další prvky. Díky jeho poloze u panoramatické restaurace můžete relaxovat u výborné kávy na terase, zatímco si děti užívají na hřišti. 

 

letterove-hriste-medvedin.jpg

   

Poznejte Krkonoše z vodní hladiny, z kola nebo prostřednictvím naučných stezek

Dáváte přednost zábavě, při které se děti něčemu přiučí? Pak vyzkoušejte čtyři naučné stezky vedoucí úbočím Medvědína a z Plání do Svatého Petra. Stačí vyjet lanovkou a užít si procházku plnou zábavy, kvízů a úkolů. „Naučné stezky se rozkládají téměř na třiceti kilometrech a některé jsou přístupné i pro pěší s kočárky nebo vozíčkáře," sdělil Čeněk Jílek. Pobyt ve Špindlu jistě zpestří i romantická plavba po Labské přehradě. Zájemci si mohou zapůjčit loďku nebo Stand Up Paddleboard a poznat krásy horského městečka z jiného úhlu pohledu. Oblíbený je také Špindl Bike Park, který nabízí šest tratí a mohou jej vyzkoušet jak zkušení bikeři, tak i úplní začátečníci. „Za návštěvu stojí i tenisové kurty ve Svatém Petru. Přímo na dojezdu FIS sjezdovek jich máme celkem pět," doplnil spektrum letních aktivit ředitel skiareálu.

 

lodky.jpg

 

S FunTicket levněji

Na letošní letní sezónu připravil Skiareál Špindlerův Mlýn pro své návštěvníky výhodný balíček FunTicket, se kterým si pobyt užijete navíc laciněji. „Balíčky FunTicket různě kombinují lanovky a zábavné aktivity, jako jsou například terénní tříkolky, bobovou dráhu nebo loďky. V současnosti nabízíme čtyři varianty. Balíčky aktivit jsou levnější, než kdyby si je klienti kupovali samostatně. Je možné je zakoupit na pokladně lanovky, v e-shopu Gopass.cz v rámci svého členského konta nebo na recepcích vybraných hotelů," vysvětlil obchodní a marketingový ředitel skiareálu René Hroneš. Pokud jste držitelem karty Gopass, můžete se i v létě těšit na výhodnější jízdenky na lanovky, atrakce i občerstvení. Moderní kuchyni na vrcholcích hor můžete otestovat například v restauraci Medvědín 1235m s panoramatickou terasou a nezapomenutelným výhledem nebo v restauraci Chata Stopa na Horních Mísečkách. Kolem té zase vedou naučné stezky.

Více na www.skiareal.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×