Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska, napětí, jiskření a vtip… To vše rozhodně nechybí v novém románu od Kateřiny Petrusové!

Nová kniha Kateřiny Petrusové vyjde v Nakladatelství Fragment již příští týden. A opravdu se bude nač těšit – notná dávka romantiky, vzrušující zápletka a především „exkurze“ do myšlenek obou hlavních hrdinů s typickým humorem autorky. Kateřina Petrusová vnáší svými knihami na český trh novou a svěží vlnu napínavě laděných romancí pro čtenářky všech věkových skupin. Titul Zakázaná přitažlivost vychází již 5. března!

Titul Zakázaná přitažlivost volně navazuje na knihy Nebezpečná láska a Nepřítel mého nepřítele. Děj se opět odehrává v Americe a několika pasážemi odkazuje na přechozí příběhy. Mafiánské prostředí je však jen okrajově zmíněno, nově se totiž pozornost plně obrací na rodinu amerického senátora a nebezpečnou situaci, do které se dostala jeho dcera Emily. 
„Ačkoliv samotní bratři Bavettovi z Nebezpečné lásky a Nepřítele mého nepřítele byli jen dva, nakonec se ukázalo, že i jejich kolega se může dostat do nečekané a nezvyklé situace. Název Zakázaná přitažlivost napovídá, o co v příběhu půjde“ říká o knize autorka. Jedná se o třetí knihu ze série Bavettovi, jejíž jednotlivé díly na sebe volně navazují.
Spojujícím článkem s předchozími knihami je drsný a nepřístupný bodyguard Henry, který svou práci bere opravdu vážně a nic ho nedokáže vykolejit. Mladá, tvrdohlavá a rozmazlená dcera senátora ale není typ klienta, na které by byl Henry zvyklý. Podaří se jim najít společnou řeč alespoň ve chvíli, kdy jde o Emilyino bezpečí?
„Autorka Kateřina Petrusová od začátku sklízí nadšené ohlasy od čtenářů, nehledě na věk. Není divu. Do českých vod přinesla osvěžující, humorem kypící detektivně-romantický příběh. Její knihy poznáte snadno. Jsou vtipné, plné nadsázky a zároveň se nebojí trochu si ušpinit ruce mafiánskými praktikami.“
                                                 Kristýna Pekárková, blogteam Neoluxor
 
0.jpgAnotace:
Senátorova dcera Emily má po krk života ve skleníku a potají odjede do New Yorku. Záhy je však vypátrána a musí se rozhodnout: buď se vrátí domů, nebo zůstane, ale pod stálou ochranou nepřístupného bodyguarda Henryho Trovata. Emily je rozhodnutá Henryho přesvědčit, aby ji nechal být, vše jim však začnou komplikovat city a především děsivý vánoční dárek, který jí pošle neznámý šílenec.
Překoná láska tak odlišných lidí věkový a společenský rozdíl, nebezpečí, které Emily hrozí, a především Henryho zločineckou minulost?
128x196 mm, váz., 304 str., 299 Kč
Autorka: Kateřina Petrusová
 
Slavnostní křest knihy „Zakázaná přitažlivost“ se uskuteční 6. března 2014 od 17 hodin v Paláci knih Luxor za účasti autorky Kateřiny Petrusové a hosta - redaktorky a tanečnice ze Star Dance Evy Krejčířové.
Titul volně navazuje na předchozí:

0.jpg  0.jpg

O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×