Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knihy Mladé fronty vycházejí pro Apple iPad

8. 6. 2011

Vydavatelství Mladá fronta již delší dobu vydává své časopisy pro Apple iPad (Computer, F.O.O.D., ForMen a DIGIfoto). Nyní představuje novou aplikaci, která se jmenuje Kniha.cz a umožňuje stažení již několika knih z produkce Mladé fronty. Cena za jednu knihu není ani sto korun, jedna z knih je k dispozici zcela zdarma. Kniha.cz je momentálně druhou nejstahovanější aplikací na českém App Store.

 
Kniha.cz využívá stejnou platformu jako zmiňované časopisy, tedy Adobe Digital Publishing Suite.
 
Čtečka samotná je v App Store k dispozici zcela zdarma, po instalaci se v ní objeví hned sedm publikací ke stažení. Na rozdíl od časopisů tedy v rámci jedné čtečky nevycházejí jednotlivá vydání časopisů, ale celé knihy.
 
Ukázka z knihy Deník odbarvené blondýny pro Apple iPad:
 

bez-nazvu-1.jpg

 
Divize Knihy od června 2011 přichází se sedmi knižními tituly, které bude možné si stáhnout v aplikaci App Store pro Apple iPad:
 
· Božena Svárovská – Deník odbarvené blondýny I.
· Božena Svárovská – Deník odbarvené blondýny II.
· Arnošt Lustig – Dívka s jizvou
· Pavel Tomeš – Facky z Marsu
· Ladislav Špaček – Malá kniha etikety pro manažery
· Miloš Kratochvíl – Pachatelé dobrých skutků: Puntíkáři
· Příliš snadná vražda – české detektivní povídky – deset povídek od deseti různých autorů
 
Více o vydavatelství Mladá fronta
Vydavatelství Mladá fronta je jedním z největších vydavatelských domů v České republice. Své dobré jméno staví na mnohaleté zkušenosti, profesionalitě a dynamickém růstu. Tomu odpovídá i široké a pestré portfolio titulů divize Časopisy. Vydavatelství Mladá fronta vydává v divizi Noviny od roku 2007 ekonomický deník Mladá fronta E15 a od roku 2009 i multiregionální týdeník Mladá fronta Sedmička. Divize Online provozuje například ženské weby (Dáma.cz, Recepty.cz, Maminka.cz, Fitweb.cz), mužské weby (Živě.cz, MobilMania.cz, Autorevue.cz), zpravodajské weby (E15.cz a Sedmička.cz) a cestovatelský portál Orbion.cz.
 
Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových knih.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×