Jdi na obsah Jdi na menu
 


Když se v kosmetickém salónu snoubí krása s uměním

Stále více žen využívá ke zdokonalení své pleti služeb kosmetických salónů. Kromě příjemného odpočinku je láká svěží a mladistvější pleť, úbytek vrásek i poradenství ze strany zkušených estetických odborníků. A co takhle spojit centrum krásy s galerií umění? Navštivte netradiční kosmetický salón Dr. Entner v centru Prahy, který propojuje luxusní kosmetické služby s výstavou soch, plastik či obrazů. Zúčastnit se můžete i tematických večerů například s ukázkou šperků nebo stylových šatů.

pohled-na-obchod.jpgKosmetický salón a obchod Dr. Entner naleznete v Žitné ulici v centru metropole. Otevřel jej renomovaný český plastický a estetický chirurg MUDr. Michael Entner, který zároveň vyvinul čistě přírodní kosmetiku obsahující vysoce koncentrovanou kyselinu hyaluronovou. „Celý život se jako plastický chirurg věnuji lidskému tělu a jeho kráse. Měl jsem možnost poznat mnoho výrobků a látek, které pomáhaly mým klientům v péči o jejich pokožku. Naprosto výjimečné vlastnosti kyseliny hyaluronové mě nakonec přesvědčily, že dál není třeba hledat. Spolu s mým týmem se mi podařilo tuto speciální látku bezezbytku využít při vývoji ucelené kosmetické řady,“ uvedl MUDr. Michael Entner. Kosmetiku si již oblíbila zpěvačka Martina Pártlová, moderátorka Gábina Partyšová nebo herečka a designérka Adriena Sobotová, která se stala i její tváří. Pánskou řadu pak zastupuje známý znalec etikety Ladislav Špaček.
Samotný salón nabízí luxusní kosmetické ošetření pro dámy i pány, omlazovací procedury, líčení i manikúru. Se svěží, čistou a mladistvou pletí však nemusíte hned spěchat domů. Salón Dr. Entner je totiž zároveň uměleckou galerií. Spolumajitel firmy Jiří Hochman je velkým znalcem a milovníkem umění s kontakty k řadě renomovaných současných umělců. „Jako milovníci umění jsme se rozhodli pojmout salón trochu netradičním způsobem. Klasických estetických a zdravotnických center je v Praze dost, u nás mohou klientky ještě posedět, prohlédnout si umělecké artefakty, které je možné i zakoupit, nebo se zúčastnitfoto-dr.-entner.jpg některého z uměleckých a kulturních večerů,“ sdělil MUDr. Entner. Zdejší salón zdobí sochy Petra Nižňanského, skleněné plastiky a obrazy české malířky a výtvarnice Ingrid Glaserové, obrazy Karla Sládka nebo figurální obrazy akademického malíře Milana Chabery. Majitelé tu pořádájí také nejrůznější semináře, přehlídky a večery na téma krása, design nebo móda. Již několikrát tu vystavovala své designové šperky například herečka Adriena Sobotová.
 

Více informací ke kosmetice Dr. Entner i salónu naleznete na webu www.drentner.cz.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×