Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karel Gott uvedl při křtu nového alba Doteky lásky i unikátní vinylovou desku

3.jpgSlavnostní křest nového alba Karla Gotta s názvem Doteky lásky proběhl v prostorách hotelu Paříž dne 23. října 2012 za hojné účasti celebrit a hostů. Držitel 37 Zlatých a Českých slavíků si při významné události zavzpomínal i na nezaměnitelný zvuk vinylových desek. Poctu tradičním hudebním nosičům vyjádřil nedávno vydanou LP deskou Karel Gott Největší hity.

Hodně štěstí a úspěchu popřáli novému albu Doteky lásky kmotři, a to zpěvák Pavel Bobek, zpěvačka Dasha a Gabriela Gunčíková, maratonská běžkyně Ivana Sekyrová a ředitelka vydavatelství Supraphon Iva Milerová. Nečekaný úspěch zažila nahrávka se sedmnácti českými verzemi hitů světové popové klasiky již krátce po svém vydání. Během prvních dvou týdnů dosáhla prodeje přes 5 000 kusů a přinesla mistrovi zlatou desku.

1.jpg

Překvapením pro přítomné hosty bylo také oficiální uvedení unikátní LP desky Karel Gott Největší hity. Nahrávka obsahuje třináct největších hitů mistrovy slavné kariéry od roku 1963, například Lady Carneval, Být stále mlád, nebo Když muž se ženou snídá. „Jako fanoušek a sběratel vinylových alb vím, co to znamená držet takové album,“ uvedl Karel Gott a nostalgicky podotknul: „Je to nádherný pocit, když přijdete do prodejny a album si koupíte. Doma ho pomalu rozbalíte a prohlédnete si jeho nádherný design a grafiku.“ 
LP desku Karel Gott Největší hity dostanou jako dárek všichni zákazníci Hyundai Retro Style, kteří si pořídí gramofon v retro designu. Unikátní deska je vydávána pouze na vinylu a není volně k prodeji.
Fotografie: FOTO MARTIN KUBICA/ SUPRAPHON 2012
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×