Jdi na obsah Jdi na menu
 


K českým Vánocům patří i tradiční české hračky: Dostihy a sázky i novinka Champion od společnosti Dino Toys

17. 10. 2013

Oslavte letošní Vánoce v tradičním české atmosféře, ke které bezpochyby patří typické české hračky společnosti Dino Toys, výrobce klasické rodinné hry Dostihy a Sázky, jež mezi českými zákazníky slaví úspěch již téměř 30 let. Dino Toys přichází v letošním roce i s novinkou pro nejmenší, hrou Champion, nebo novou edicí puzzle Dino Aktiv pro starší generaci.

 
62327-9-box.jpgDostihy a sázky
Dostihy a sázky jsou klasická desková hra pro 2 až 6 hráčů od deseti let. Jejím principem je nákup a prodej dostihových koní a závodních stájí tak, aby hráč získal co největší herní majetek. Dosažení tohoto cíle však znesnadňují doplňkové hrací karty spolu se záludnými úkoly.
Při hraní hry s jednoduchými pravidly se pobaví celá rodina. Dospělí si nostalgicky připomenou večery, které sami strávili hraním se svými rodiči. Děti se pak kromě zábavy snadnou formou naučí, jak funguje velký svět podnikání i hospodaření s penězi.
Dostihy a sázky jsou k dostání v klasickém provedení za doporučenou cenu 599 Kč, ve zmenšené cestovní variantě za 349 Kč a ve verzi Dostihy a sázky Junior určené pro děti od pěti let za 349 Kč.
 
62345-3-hra.jpgChampion
Novinkou českého výrobce Dino Toys je hra Champion s motivy oblíbeného animovaného filmu Letadla. Hra přichází s cestou kolem světa, autentickými modely letadélka Práška a jeho přátel a spoustou zábavy.
Při této akční dětské hře hází hráči své modely letadélek, které si zvolí na začátku hry, na 4 barevné terče a snaží se co nejpřesněji trefit požadovaný cíl. Ten určí náhodně vybraná karta na začátku každého kola. Spolu s ní je zároveň odkryta i karta s podmínkou, jak má hod být proveden. Děti si tak užijí zábavu například při házení na jedné noze či otočeny zády k terčům. Každý model letadélka má navíc jiné rozměry a s tím i letecké vlastnosti, děti se tak poprvé setkávají se základními fyzikálními zákony.
Hra zároveň procvičuje odhad vzdálenosti a šikovnost i prostorovou orientaci. Děti se zábavnou formou učí přesnosti a rozvíjí své pohybové schopnosti.
Hra Champion se díky kvalitnímu provedení z pevného kartonu dá hrát i venku, děti si tak svou oblíbenou hru budou moci užít i za krásného počasí. Netradičního leteckého závodu kolem světa se může zúčastnit každý ve věku od 4 do 99 let. Hra je k dostání za doporučenou cenu 349 Kč.
 
51401-0-box.jpgDino Aktiv
V letošním roce doplnili klasickou kolekci puzzle i speciální puzzle Dino Aktiv, které jsou určeny pro starší generaci. Kvůli lepší manipulaci a snazšímu zacházení mají totiž dvakrát větší dílky než je obvyklé. Puzzle jsou navíc doplněny plnobarevnou předlohou stejné velikosti, jakou má poskládané puzzle, takže je možné skládat dílky přímo na předloze.
Puzzle Dino Aktiv jsou v nabídce s rozličnými motivy v provedení 500 a 1000 dílků.
Edici Aktiv doplňují kanastové hrací karty s velkými symboly, které zkvalitňují hru lidem se zhoršeným zrakem. Doporučená cena je 133 Kč.
 
 
O společnosti Dino Toys
Společnost Dino Toys s.r.o. působí na trhu od roku 1994. Společnost vyvíjí vlastní Dino program puzzlí, společenských her a obrázkových kostek, ve kterém při zachování vysoké kvality respektuje jak kulturní, tak cenové zvyklosti lokálních trhů. Dino program využívá významné licenční tituly pro všechny zmíněné sortimenty. Nabízí kompletní program dětských a dospělých puzzlí, dětských, rodinných, edukativních i party her ve velmi dobré kvalitě.
Společnost Dino Toys je ve svém sortimentu v pozici market leadera na trhu v Čechách i na Slovensku. Mezi nejúspěšnější hry na českém trhu se řadí Dostihy a sázky, Člověče nezlob se a Pojď si hrát. Dino Toys je rovněž výhradním distributorem špičkových produktů Disney plyše a Rubik’s .
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×