Jdi na obsah Jdi na menu
 


Již 19. veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA

27. 1. 2015

10441395_771666552893215_826948770720926875_n.jpg

Rádi bychom Vás pozvali na mezinárodní veletrh kosmetiky, krásy a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA v předjarním týdnu dne 13. a 14. března 2015 v moderním prostředí letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA.

Pokud Vás zajímají novinky ze světa profesionální a přírodní kosmetiky, péče o pleť, krásné vlasy, tělo i nehty, veletrh World of Beauty & Spa je pro Vás ten pravý! Nelze opomenout ani další oblasti, které na veletrhu najdete, jako je aromaterapie, wellness, či regenerace těla i duše. Své novinky představí více než 300 vystavovatelů zastupujících stovky zajímavých značek, které Vás jistě oslní.

Dva dny plné zážitků přinese program na hlavním podiu i v saloncích, kde bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging péči, která se stává stále více populární. Naučit se můžete také alternativní způsoby, jak pečovat o své zdraví a o svůj vzhled. Nebudou chybět ani nové trendy v líčení, jak jinak než v podání vizážistů Pavla Bauera a Štěpánky Podroužkové. Těšit se můžete také na kadeřnickou show v podání Honzy Hlaváčka, Martina Loužeckého, Romany Topinkové, Honzy Špilara a dalších úspěšných kadeřníků.

Jak se oblékat? Odpověď na tuto otázku nám předvede řada českých miss a dalších známých tváří při několika módních přehlídkách, které jsme pro Vás připravili.

10624852_770924379634099_2600455546668337394_n.jpg

Nedílnou součástí veletrhu World of Beauty & Spa jsou zajímavé soutěže, které si opět zaslouží Vaší pozornost. Jednu z nejzajímavějších podívaných přinese velké finále soutěže Pavla Bauera CREATIVE IMAGE TEAM s tématem „VIVA LA FRIDA“. Inspirací tohoto témata se stala světoznámá malířka Frida Kahlo, díky které soutěžící mohou využít rozmanitosti barev, symbolů a tvořit obraz duše tak barevné, jakou byla ona sama.

Mezi další soutěže, které veletrh přinese, patří mezinárodní mistrovství v NAIL ARTU, které se tentokrát nese v duchu vášnivého španělského FLAMENCA. Také se můžete těšit na mistrovství ČR v manikúře, nebo velké finále ve foto-makeupu Štěpánky Podroužkové. Téma této soutěže je FASHION STREET a soutěžící tedy budou mít možnost vyjádřit svou představu stylů, které jsou k vidění na rušných světových ulicích.

To vše a mnohem víc Vás čeká na mezinárodním veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který bude probíhat ve dnech 13. a 14. března 2015 v pražských Letňanech.

Budeme se na Vás těšit

Váš tým veletrhu World of Beauty & Spa

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×