Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jiří Kajínek namluvil svou autobiografii Můj život bez mříží

Od tohoto týdne je v prodeji unikátní životopisná audiokniha Můj život bez mříží v digitální podobě. Osobní příběh nejznámějšího českého vězně namluvil sám autor Jiří Kajínek. Uběhl měsíc od uvedení tištěné verze autobiografie na knižní trh a již nyní lze konstatovat, že se titul setkal opravdu s velkou odezvou. Dle žebříčku Svazu českých knihkupců a nakladatelů se již tři týdny drží mezi nejprodávanějšími novinkami. Příběh dětství, školních let, dospívání a životní cesty až do doby vynesení rozsudku doživotního trestu namluvil Jiří Kajínek přímo ve věznici. Na CD vyjde v Nakladatelství Fragment 14. května.

Unikátní životopisný titul Jiří Kajínek – Můj život byl představen začátkem dubna. Již o měsíc později přináší Nakladatelství Fragment čtenářům zpracování v dalších exkluzivních verzích – elektronickou podobu tištěného titulu a audioknihu namluvenou samotným autorem.
E-knihu je možné zakoupit již tento týden pouze na portálech palmknihy.cz, knihy.idnes.cz a alza.cz. Od příštího týdne poté u dalších distributorů.
Audio verze vychází dnes nejprve v digitální podobě. Celý příběh načetl Jiří Kajínek, předmluvu ke knize namluvil spoluautor a spolumajitel nakladatelství Jan Eisler. V závěru je zařazen autentický „Rozhovor přes mříže“ pořízený ve věznici Mírov. Bonusem oproti klasické tištěné knize je rozhovor s bývalým kaplanem věznice Mírov - bratrem Janem Loderem, který byl nahrán během slavnostního uvedení knihy na trh.
Nahrávka trvá 7 hodin a 12 minut. Digitální verzi bude možné zakoupit např. na portálu audioteka.cz za cenu 149 Kč. Klasická audiokniha na CD bude k dispozici od 14. května za běžnou cenu 199 Kč.
 
4.jpgAnotace:
Autentické vyprávění nejznámějšího českého vězně pořízené za přísných bezpečnostních podmínek přímo v prostorách věznic Mírov a Rýnovice.
Poslechněte si, co říká o svém dětství, dospívání, láskách, zálibách, ale i o umění otevřít každý zámek. O svém vztahu k lidem, k penězům, ke zbraním…
Autor nám zpoza mříží pootevírá dvířka do nitra své osobnosti a na malý okamžik tak do něj dovoluje nahlédnout.
Audiokniha je ve formátu MP3.
 
Více informací o knize a autorovi naleznete na www.fragment.cz/kajinek!
O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Už se těším!!

(Ivana, 11. 5. 2014 13:47)

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×