Jdi na obsah Jdi na menu
 


Irská mystička navštívila Prahu

ep2b2557_a.jpg

8. dubna 2013 zaplavili Palác knih Luxor a Václavské náměstí příznivci irské mystičky Lorny Byrne. Žena, která hovoří s anděly, zde podepisovala česká vydání svých knih Andělé v mých vlasech, Schody do nebe a Andělské poselství naděje (Knižní klub).
V úterý 9. dubna 2013 zaplnili Velký sál pražské Lucerny příznivci irské mystičky Lorny Byrne, která zde hovořila o andělech a komunikaci s nimi. Návštěvníci přednášky si koupili cca 300 ks titulu Andělské poselství naděje (KK).
 

014.jpg

 
Video reportáž Deníku Knihy z pražské autogramiády irské mystičky Lorny Byrne:
 
   
 
 
Fotoreportáž z pražské autogramiády irské mystičky Lorny Byrne na www.andelevmychvlasech.cz:
 
 

ep2b2501_a.jpg
 

Někteří zájemci o autogram čekali na Lornu Byrne i několik hodin

ep2b2530_a.jpg
 

 Autogramiáda Lorny Byrne v Paláci knih Luxor
Foto: Jovan Dezort
Lorna Byrneová (*1955 v Dublinu) vždy vídala anděly, co její paměť sahá. Když byla ještě dítě, myslela si, že ty bytosti z jiného světa, které ji neustále provázejí, vidí každý. Ale její ne zcela normální chování bylo v očích dospělých znakem mentální zaostalosti. Dnes za ní přicházejí trpící a nešťastní lidé z celého světa pro útěchu a její léčitelské schopnosti, i teologové nejrůznějších církví se k ní utíkají o radu. Lorna má jejich plnou důvěru, pokud jde o schopnost komunikovat s duchy a anděly. V roce 2008 vyšla v Irsku a v Británii její kniha Andělé v mých vlasech, strhující kronika Lornina životního příběhu. Autorka v ní plasticky vylíčila své dětství v chudém Irsku, hledání práce v Dublinu a předčasnou smrt manžela. Její příběh se stal mezinárodním bestsellerem, byl přeložen do dvaceti šesti jazyků a vydán ve více než padesáti zemích. Lornina druhá kniha, Schody do nebe, měla obdobný úspěch. Třetí kniha, Andělské poselství naděje, je na prvním místě žebříčku bestsellerů britských nedělních novin The Sunday Times. V ČR ji v březnu vydal Knižní klub.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×