Jdi na obsah Jdi na menu
 


ENERGY CARE … Kde muži pečují o ženy…

17. 8. 2011

nepojmenovany-8.jpgKosmetické studio Energy Care, jehož filosofie se nese v duchu „Kde muži pečují o ženy“, připravilo novou podzimní kampaň Like a Moviestar inspirovanou New Yorkem a filmovým plátnem. Jejím poznávacím znamením jsou ostré kontrasty a hlavní novinkou je profesionální ošetření KIMIA.

„Kimia je inovativní kosmetická značka, která představuje jedinečný a intenzivní a omlazující komplexní systém,“ uvádí Petr Zach, jeden z majitelů studia, a doplňuje, že se jedná se o naprosto revoluční novinku, která změní vnímání péče o pleť. „Kimia je přírodní vzorec založený na séru jedinečné síly a kvality, který zmírňuje známky stárnutí, redukuje vrásky a chrání pleť. Vše je totiž založeno na sofistikované směsi 100% přírodních aktivních látek,“ komentuje Petr Zach přednosti hlavní novinky podzimní kampaně.
Nové procedury na tělo i obličej mají podle Zacha silný relaxační účinek a jsou spojeny s novým typem intenzivní masáže. „Součástí každého ošetření Kimia je ošetření na chromoterapeutickém lehátku a Energy Care je v ČR první, kdo toto ošetření nabídne,“ podotýká Zach, který je u nás prvním oficiálním školitelem těchto procedur. K dalším neopominutelným produktům podzimní kampaně Energy Care patřívedle produktů Kimia také chemický peelingPrimaluce a řada Queenof Egypt. Díky chemickému peelingu Primaluce se podle slov Petra nepojmenovany-7.jpgZacha stává skutečností sen každé ženy – mít zářivou a jasnou pleť. „Tato nová generace exfoliačního systému využívá nejen Alfahydroxy kyselin, které působí na povrchu pleti, ale také Polyhydroxy kyselin, jejichž účinek probíhá hluboko uvnitř tkáně,“ vysvětluje Zach a dodává, že účinek se tím zvyšuje a je výrazně patrný i dlouho po proceduře. „Tento peeling provádíme s 20% nebo 40% roztokem, a aby se dosáhlo požadovaného efektu, je nutné absolvovat minimálně tři procedury v období jednoho měsíce,“ uzavírá Zach a připojuje pozvánku na speciální „županový“ večírek pro všechny stávající i nové klienty, který je také součástí podzimní kampaně studia a proběhne 16. září 2011.
O společnosti Energy Care
Speciální koncept kosmetického studia, ve kterém o ženy pečují výhradně muži. Základní myšlenkou je komplexní péče o pleť a tělo. Mezi procedury poskytované Energy Care patří nejen klasické ošetření pleti či její hloubkové čištění, které ji dokáže během krátké doby výrazně rozjasnit, ale také speciality, které představují například SPA programy pro vyhlazování vrásek, ošetření galvanickou žehličkou, akupresurní masáže či třeba nová generace chemického peelingu nebo depilace celého těla. Všechny tyto procedury je možné doplnit o chromoterapii, která výrazně podporuje efekt ostatních procedur a zároveň se jedná o velmi příjemnou a žádanou záležitost.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×