Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovolená s dětmi na Slovensku? Dětský hotel v Nízkých Tatrách!

Přímo na úpatí Chopku, nejznámějšího vrcholu Nízkých Tater, jen pár kroků od množství letních aktivit, stojí moderní horský hotel přátelský k dětem. Je charakteristický svou rodinnou atmosférou a lákavým wellness centrem s vířivkami přímo pod širým nebem.

Nejenže budete ohromeni neobyčejnými výhledy, nadchnou Vás i služby přátelského personálu a excelentní kuchyně. Hotel nabízí kompletně zrekonstruované pokoje v horském stylu s výhledem na panorama Nízkých Tater. Klíč od každého z nich je zároveň klíčem od vašeho nezapomenutelného pobytu v Nízkých Tatrách.

 

foto-1.jpg

 

Potvrzeno! Hotel přátelský k dětem

Hotel Grand Jasná získal v roce 2013 certifikát od Unií mateřských zařízení "Zařízení přátelské k dětem a rodinám" s 5. nejvyšším stupněm přátelskosti. Svým posláním si stanovil plnit nejtajnější přání ratolestí a jejich rodičů. Rodinná dovolená je nejen cenově výhodná díky pobytu dětí zdarma, dětským postýlkám zdarma, ale i zvýhodněným cenám druhého pokoje. V restauraci je samozřejmostí dětské menu, dětský koutek se nachází v lobby i v restauraci, stravování je usnadněno dětskými příbory, talířky či vysokými židlemi. V nově zrekonstruovaném wellness centru naleznou malí plavci výpomoc ve formě rukávků, plovacích kol a na pokoji pomůže schůdek k umyvadlu nebo WC. I při masážích a zkrášlovacích procedurách se myslelo na ratolesti, ty si mohou dopřát speciální dětské masáže. Pár starostí ubude rodičům, protože na recepci je k zapůjčení rychlovarná konvice, sterilizátor i ohřívač lahví. Během prázdnin se o zábavu starají animátoři, a tak si i rodiče mohou dopřát zasloužený relax v bazénu či při masáži. Navíc je v hotelu nepřetržitě otevřený dětský koutek se spoustou hraček a her.

 

foto-3.jpg

 

Animační program – reportér, tanečník, sportovec či dobrodruh. Vyberte si!

Pestrý animační program je chloubou hotelu a každý týden se mění. Malí návštěvníci si tak mohou vyzkoušet jak se stát televizní hvězdou pod vedením známého moderátora Andreje Bičana. Děti se naučí hlásit televizní zprávy, zábavnou formou absolvují hlasové rozcvičky, budu uvádět TV show, počasí a sportovní přenos. Fanoušky tance potěší týden plná pohybu s tanečním lektorem Riverpark Dance School. Sportovně založené děti zase jistě ocení týden pohybových aktivit s plavkyní a olympionistkou Martinou Moravcovou nebo nejúspěšnějším slovenským boxerem Tomi KID. Pokud máte malého badatele, neposedu a dobrodruha pak ho jistě zaujme program spojený s outdoorovými animacemi v okolí hotelu. Malí dobrodruhové objeví tajemství Demänovských jeskyní, dozví se, jak se chovat v lese, vázat uzly nebo rozpoznávat jedlé rostliny. Součástí programu bude i ukázka práce Horské záchranné služby, pod jejímž vedení program proběhne. Chybět nebude ani známý televizní Tatranec. Více informací najdete na http://grandjasna.sk/leto-splnenych-snov-a-novych-talentov-v-grand-jasna

Jasná – zážitek kam se podíváš

Léto přináší do Tater pulzující život divoké přírody a nekonečné možnosti turistických tras, které se táhnou celým masivem. Jízda lanovkou na Chopok v Jasné poskytuje nezapomenutelné výhledy na vrcholky Nízkých Tater a děti zaujmou i podzemní tajemství Demänovských jeskyní. Samotné středisko Jasná je ideální pro strávení kvalitní rodinné dovolené s množstvím aktivit pro všechny věkové kategorie, jako jsou výlety lanovkami, turistika, cyklotúry, bikepark a lanový park Tarzania pro ty zdatnější. Ve vzdálenosti jen 15 minut od hotelu je největší zábavní aquapark na Slovensku Tatralandia s novým Tropickým rájem s pirátskou lodí, mořskou vodou a šnorchlováním za pokladem, ale i Fun park, kde mohou děti vyzkoušet rýžování zlata, cestu odvahy, jízdu na koni a mnoho jiných atrakcí. Více na www.grandjasna.sk.

 

foto-2.jpg

 

BENEFITY PRO RODINY:

• Děti do 12 let bydlí zdarma
• Sleva 30% na druhý pokoj
• Bohatý animační program na každý den
• Dětské wellness
• Plná výbava dětských potřeb
• Skvělá dětská strava

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×