Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dejte si DELI a berte život s nadhledem … nejen o Velikonocích!

deli_kompozice_02_4x_2.jpgJaro je už za dveřmi a s ním i Velikonoce, na které se těší nejeden koledník. Že jste zapomněli nakoupit a nabarvit vajíčka? Nebo snad uplést pomlázku? Nevěště hlavu! Dejte si DELI a hoďte starosti za hlavu. DELI je ta pravá tyčinka, která vám pomůže překonat všechny těžkosti dne a brát život s nadhledem.

Ačkoliv letošní zima nebyla příliš dlouhá, určitě se již každý z nás těší na jaro. A jaro, to jsou především Velikonoce, krásné počasí a kvetoucí příroda. Ne vždy je ale vše tak růžové, jak by se zdálo být a mráček na obloze se objeví raz dva. Ať už vám proprší celý víkend nebo máte v práci napilno, nevěšte kvůli tomu hlavu. DELI vás nikdy nezklame a zlepší vám náladu již po prvním zakousnutí.

 

deli-35g-pistaciova.jpg

Pokud jste letošní rok s přípravami na Velikonoce trochu pozadu, potěšte své koledníky DELI oříškovou či s pistáciovou příchutí v barvách jara. Se svoji zelenou barvou se budou pěkně vyjímat mezi nabarvenými vajíčky a po ochutnání vykouzlí úsměv nepochybně každému z nás! Zakousněte se do kvalitní hořké čokolády, vrstvy karamelu a k tomu pistáciové či oříškové příchutě, která vás ohromí svojí jedinečností.

deli-35g-oriskova.jpg

DELI prostě k jaru patří. Díky své praktické velikosti se vejde do kabelky či jen do kapsy a budete mít tak při sobě vždy rychlou svačinku na jarní dobrodružství, která ve vašich ústech rozehraje doslova koncert chutí. Zakousněte se do čokoládové, oříškové, pistáciové nebo arašídové. Skvělé příchutě, které pouze čekají, až je ochutnáte!
Tyčinky DELI jsou k dostání v balení o velikosti 35 g za doporučenou maloobchodní cenu 8,90 Kč. V XXL balení po 46 g za doporučenou maloobchodní cenu 10,90 Kč.
Připojte se také k nám na facebookových stránkách www.facebook.com/deliczsk, kde už se na vás těší obživlé tyčinky, které můžete vidět v současné době i na televizních obrazovkách.
O ORIONu a Nestlé:
Tradiční značka cukrovinek ORION patří největší potravinářské společnosti světa Nestlé, založené již roku 1866. Nestlé zaměstnává více než 280 000 zaměstnanců ve 443 závodech 81 zemí. Na českém trhu působila již mezi lety 1890 až 1948, ale její moderní historie u nás se datuje od roku 1992, kdy se stala strategickým partnerem privatizace Čokoládoven, a.s. V současnosti má v České republice dva závody: ZORA v Olomouc a SFINX Holešov. Právě závod ZORA, založený již v roce 1898, je místem, kde jsou vyráběny populární tyčinky ORION. Nestlé dodává na český trh také další populární značky potravin, například Maggi, Nescafé, Granko, Bon Pari, či Mövenpick, dále kojeneckou a dětskou výživu Nestlé, klinickou výživu a také krmivo pro zvířata značek Purina-one, ProPlan, Friskies či Gurmet.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×