Jdi na obsah Jdi na menu
 


DEJ SI KOFILU A UŽIJ SI LÉTO!

kofila_logo_zlute.jpgLéto a prázdniny jsou časem festivalů, které jsou ideálním místem pro setkávání a objevování nových míst i přátel. Možná právě na jednom z letních festivalů zažiješ něco jedinečného se skvělou tyčinkou Kofila. Stačí jen najít stánek s Kofilou a nechat se vtáhnout do něčeho velkého a skutečně originálního.

 
Nech se unášet na vlnách hudby během festivalů Benátská noc, Sázavafest, Mácháč, Moravské hrady – Veveří a Bouzov a přijď k našemu Kofila stánku, který díky jeho žluté barvě určitě nepřehlédneš. Dej si Kofilu a staň se součástí něčeho velkého.
Inspiruj se s kamarády jedinečnou kávovou chutí Kofily a možná to nakonec budeš právě ty, kdo bude vybrán a získá tak šanci zažít neopakovatelný zážitek. Během podzimu navíc zažiješ ještě další velké překvapení. Staň se fanouškem Kofila Facebooku (www.facebook.com/kofilaczsk) a můžeš se s námi bavit nejen na festivalech, ale i po celý rok.
Kofila je víc než jen neopakovatelná kombinace kávové náplně a výborné čokolády. Kofila je také letní projekt, který by sis neměl nechat ujít. To, jak nakonec dopadne, zaleží právě na tobě a tvých kamarádech. Tak si jeď užít léto a ukaž, co v tobě je!
 
O ORIONu a Nestlé:
Tradiční značka cukrovinek ORION patří největší potravinářské společnosti světa Nestlé, založené již roku 1866. Nestlé zaměstnává více než 280 000 zaměstnanců ve 443 závodech 81 zemí. Na českém trhu působila již mezi lety 1890 až 1948, ale její moderní historie u nás se datuje od roku 1992, kdy se stala strategickým partnerem privatizace Čokoládoven, a.s. V současnosti má v České republice dva závody: ZORA v Olomouc a SFINX Holešov. Právě závod ZORA, založený již v roce 1898, je místem, kde jsou vyráběny populární tyčinky ORION. Nestlé dodává na český trh také další populární značky potravin, například Maggi, Nescafé, Granko, Bon Pari, či Mövenpick, dále kojeneckou a dětskou výživu Nestlé, klinickou výživu a také krmivo pro zvířata značek Purina-one, ProPlan, Friskies či Gurmet.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×