Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dámská jízda v Tatrách: Podívejte, jak to slušelo v plavkách Veronice Arichtevě a Martině Pártlové!

veronika-ve-fun-bubble-pool.jpg

Zpěvačka Martina Pártlová vyrazila o víkendu se svou kamarádkou, herečkou Veronikou Arichtevou na dámskou jízdu do vodního ráje v Tatrách.  A rozhodně bylo na co koukat. Slovensku předvedly své perfektní postavy v bikinách a na tobogánech řádily jak malé děti.

„Vodní areál v Bešeňové jsme si fakt užily. Vrátila jsem se zpět do dětských let a možná jsme se s Martinou chovaly trochu infantilně, ale v akvaparku na to má člověk trochu právo. Zbožňuju všechny vodní atrakce, vyzkoušely jsme i ty nejrychlejší tobogány a bylo to super," popsala devětadvacetiletá Veronika, která byla v Gino Paradise Bešenová v Nízkých Tatrách úplně poprvé. Kromě své takřka dokonalé postavy zaujala herečka místní návštěvníky také svými bikinami v barvách vlajky České republiky.

 

kamaradky-radily-s-karlem-na-vsech-vodnich-atrakcich.jpg

 

Kamarádky řádily i na raftech na divoké řece, v bazénu s bublinami a relaxovaly ve wellness centru, kde otestovaly saunu i vyhřívané křeslo z 24karátového zlata. „Rozhodně tu nejsme naposled. Je to tu ideální na čerpání energie a odpočinek. V červenci se sem chystám se sestrou a jejím synkem a pak do Bešeňové určitě znovu vyrazíme s Verčou a Nikol Štíbrovou. Chceme tu něco natočit do našeho nového pořadu pro jednu internetovou televizi. Pořad se bude jmenovat Tři holky za volantem a bude to určitě vtipné, těšíme se na to," prozradila plány Martina Pártlová, kterou v blízké době čeká charitativní akce Budějcká benefice, kterou spoluorganizuje. Kamarádky si užily i cestu SuperCity Pendolinem, nejrychlejším vlakem z Prahy do Tater. „Martina měla v pátek navečer ještě vystoupení, a tak jsme musely jet nočním spojem. Nikdy jsem nezažila lůžkovou úpravu. Byl to super zážitek. Průvodčí se o nás báječně staral, ráno nám přinesl kafíčko a další občerstvení. Bylo to mnohem komfortnější než třeba jízda v autě," chválila Veronika.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×