Jdi na obsah Jdi na menu
 


Costa Coffee na růžové vlně

Květen je jedním z nejhezčích měsíců v roce. Patří k němu rozkvetlé stromy, polibky a láska. I Costa Coffee cítí, že je lásku třeba podpořit a pro své zákazníky si připravila májovou nabídku na růžové vlně. Jak lépe vyjádřit své city, než růžovou kávou, Smetanovo-jogurtovým dortem s malinami, barevnou limonádou nebo voňavou snídaní?

 

Jen růžová to může být

Den můžete začít sladkým polibkem nebo růžovou kávou – Pink Corto. Přidaná barva je pouze na efekt, na výslednou chuť kávy nebude mít vliv. I tak se z této kávy stane během května „bestseller“ pro všechny romantické duše.

Tento nápoj je připraven ze dvou shotů kávové směsi Mocha Italia s mléčnou pěnou a ozdoben technikou latté art na povrchu. Silná a intenzivní, ale zároveň jemná a krémová – to je káva Pink Corto. Servíruje se ve sklence o objemu 130 ml.

 

2.jpgSmetanovo-jogurtový dort s malinami

Bohatě zdobený piškotový dort s malinami je mezi světlými vrstvami piškotu naplněný jogurtovo-smetanovou náplní a malinovým pyré. Pod porcí malin se ukrývá čokoládový korpus, který k sladkým malinám s jemně nakyslou chutí výborně ladí. Voňavé maliny, kterými se na dortu nešetřilo, přímo vybízí k ochutnání.

 

2u.jpgČerstvá limonáda

O lásce se někdy říká, že může být žíznivá. Abyste ji zahnali, připravila Costa Coffee pro všechny případy dvě nesycené limonády na opravdu velkou žízeň. Grepová limonáda obsahuje ovocnou šťávu vyrobenou přímým lisováním grepových plodů, grepový sirup a citrónovo-limetkovou limonádovou bázi. Spolu s vodou, ledem a plátkem grepu přináší limonáda svěží lehce natrpklou chuť, jako stvořenou pro dny vrcholného jara.

Kdo si zamiluje grep, musí vyzkoušet i zázvor. Zázvorovou limonádu nechávají baristé chvíli uležet, aby vynikla chuť čerstvého zázvoru. Je doplněna zázvorovým sirupem, citrónovo-limetkovou limonádovou bází, ledem a dvěma plátky citronu. Tak kterou – zázvorovou nebo grepovou? Ať už si zvolíte jakoukoliv, jedno je jisté - obě svěží limonády na vás čekají v oblíbených kavárnách Costa Coffee.

 

3.jpgVychutnejte si snídani s vůní jahod

Když vám na stole zavoní káva a máslový croissant s jahodovou náplní, zapomenete rázem na vše. Prostě se zakousnete do křupavého těsta, vychutnáte si pyré z jahod a dlouze se napijete oblíbené kávy. Pro ještě bezstarostnější rána je možné posnídat croissant s kávou do 11 hodin za zvýhodněnou cenu. Snídaňová nabídka se vztahuje na jahodový croissant a jakoukoliv kávu podle vašeho výběru.

Růžové snění si v kavárnách Costa Coffee užijete nejenom v květnu, ale můžete si jej prodloužit až do června, kdy je tato nabídka aktuální. Více na www.costa-coffee.cz.

 

Pobočky kaváren Costa Coffee najdete v Praze, ale i v Brně, Plzni, Liberci, Ostravě, Pardubicích, Hradci Králové, Českých Budějovicích, Ústí nad Labem či Teplicích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×