Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bude odhalena příčina záhadného spánku? Vychází závěrečný díl nadčasové trilogie nejen pro děti

22. 4. 2013

Tento týden bude na trh uveden závěrečný díl nadčasové románové trilogie nejen pro děti s názvem Spící tajemství. Čtenáři budou moci poodhalit roušku tajemného spánku rodičů a sledovat pátrání sourozenců, kteří hledají odpovědi na své otázky. Titul Spící tajemství vychází v Nakladatelství Fragment již 10. dubna!

Nadčasová románová trilogie Spící město představila čtenářům příběh čtyř sourozenců – Kryštofa, Emy, Kristýny a Samuela, jejichž rodiče upadli do záhadného spánku. V prvním dílu s názvem Spící město se sourozenci snažili nejen probudit své rodiče, ale také vypátrat příčinu tvrdého spánku všech dospělých lidí na celém světě. Vzhůru zůstali pouze bezdětní a děti. Mnoho zlých lidí situace využilo ve svůj prospěch. Proto děti v pokračování příběhu s názvem Spící spravedlnost usilují o potrestání zločinců, zlodějů a únosců. Probuzení rodiče o tom nechtějí ani slyšet.
Třetí díl nás zavede v příběhu dále. Děti chtějí, aby byli všichni zločinci potrestáni. Zároveň se ale snaží odhalit skutečnou příčinu záhadného spánku. Ve svém pátrání se však dostanou mnohem dál, než by si kdy pomyslely.
„Závěrečný díl Spící tajemství záhadu spánku rodičů řeší, ale sám je jednou velkou záhadou. Hlavní hrdinové románové trilogie – Samuel, Ema, Kristýna a Kryštof, se tentokrát dostávají až za hranici spánku rodičů, za hranici tohoto světa – do podivné krajiny, v níž se nalézá například moře věčnosti, příboj zapomnění, anebo pláž osudů.
Každý díl trilogie je trochu jiný. Od sci-fi na počátku, přes krimi uprostřed se dostanete až k žánru fantasy.“
                                                                       Martin Vopěnka
Informace o celé trilogii včetně ukázek ke stažení najdete na www.spicimesto.cz
Anotace:
1.jpgTo, co začalo ve Spícím městě záhadným spánkem všech rodičů a pokračovalo ve Spící spravedlnosti úsilím dětí o potrestání zločinců, pokračuje nyní pátráním dětí po příčině spánku rodičů.
Rodiče, kteří se dosud neprobudili, jsou umístěni do velkého sálu v nemocnici. Zdejší prostředí nahání dětem strach, zároveň je však neodolatelně přitahuje. Tuší totiž, že se tudy dá dostat do světa „na druhé straně“. Kryštofovi, Emě, Kristýně a Samuelovi, čtyřem dětským hrdinům hledajícím pravdu, se to podaří. Ale jenom malý Samuel má klíč k celému tajemství na dosah ruky. Zachrání zbývající unesené děti? A bude svět ještě někdy stejný jako dřív?
Spící tajemství hledá odpovědi na otázky, které si lidstvo pokládá již po staletí.
205x240 mm, váz., 240 str., 299 Kč
Autor: Martin Vopěnka
Již vyšlo:         

2.jpg     3.jpg

 

O Nakladatelství Fragment
Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2200 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 21 mil. kusů výtisků. V roce 2012 Nakladatelství Fragment vydalo 191 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2012 bylo uskutečněno celkem 458 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2012 představil stále rostoucí slovenský Fragment 97 knižních novinek.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×