Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bočanová a Vašut kouzlili v pražském Karlíně: Pavel Kožíšek křtil novou kouzelnickou sadu pro děti

20. 11. 2016

Kouzelná atmosféra zavládla včera v Karlíně. Pavel Kožíšek tady totiž s Mahulenou Bočanovou, Markem Vašutem a Hankou Mašlíkovou Reinders pokřtil svou novou kouzelnickou sadu pro děti. A protože se jednalo o sadu určenou pro ty nejmenší, nesměli chybět malí kouzelníci. Kouzla proto představili synové Pavla Kožíška, Jakub a Matyáš, kteří své triky prozradili dceři Bočanové, Márince, ale i všem přítomným dětem. A nestačili se divit ani dospělí!

Volba kmotrů byla podle Kožíška jasná: „S Mahulenou a Markem se známe už dlouho a vzájemně si fandíme a Hanka je moje dlouholetá asistentka. A na křtu kouzelnické sady Junior samozřejmě děti nesměly chybět, proto jsem zapojil své dva kluky, kteří třeba jednou půjdou v mých stopách,“ doufá oblíbený kouzelník.

 

1000-x-90-tourtrend-srpen.jpg

 

 A jak to měly přítomné děti? Během pár chvilek se naučily hned několik triků. Márinka tak vytřela zrak své mamince, když jí ukazovala kouzlo s nezničitelným provázkem. Dokonce i Hanka Mašlíková Reinders vypadal překvapeně. „Sama s Pavlem kouzlím už víc než sedm let, takže vím, jakou to dá práci se některé triky naučit. A tohle kouzlo bylo předvedené tak bravurně, že jsem sama překvapená a vidím, že i od dětí se mám co učit,“ smála se Mašlíková.

 

950x60-ostrov-knih-list.jpg  900x200-list.jpg

 

Nejen děti, ale i dospělí se na křtu naučili spoustu triků, měli totiž před sebou skvělé kouzelníky. A co se s kouzelnickou sadou můžete naučit vy? „Jde o výběr kouzel pro nejmenší děti, úplné začátečníky, které se dají jednoduše naučit pomocí přiložené knihy i DVD. V sadě jsou takové triky jako mizení kapesníků, kouzelné krabičky nebo tahání králíka z klobouku, které i mě v podání mých synů ohromilo,“ povídá Kožíšek s tím, že zábavu si se sadou najde opravdu celá rodina.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×