Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anna K. křtila svou oblíbenou Vincentkou

7q2d8721.jpgVe čtvrtek večer se v pražském Lucerna Music Baru fanoušci populární zpěvačky Anny K. konečně dočkali koncertu u příležitosti dlouho očekávaného křtu nového alba „Relativní čas“. Kmotrem nového CD byla kapela Wanastovi Vjeci a křtilo se poněkud neobvykle – minerální vodou Vincentka.

„Na křest nového CD jsem si vybrala Wanastovky. Jsou to moji dobří kamarádi, kteří mě provázejí mou hudební kariérou už od počátku. Robert Kodym pro mě například složil Píseň o slzách, která je pro mě velmi osobní a emotivní. Obrovskou oporou nejen v mých těžkých chvílích, ale i na celém CD byl můj partner Tomáš Vartecký. Křest jsme pojali trochu netradičně – křtili jsme minerální vodou Vincentka, která mi pomáhá nejen při zpívání, ale vděčím jí i za pomoc, když mi bylo fakt blbě,“ řekla Anna. K.

7q2d8780.jpg

Zpěvačka překvapila svým mladistvým vzhledem a neskutečným nábojem. Koncert si s kapelou a fanoušky opravdu užívala – na pódiu zářila a energie měla na rozdávání.  Za hlasité podpory Wanastovek a fanoušků přidávala další a další skladby. Koncert tak skončil okolo 23h.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×