Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální tip - Toužíte po nové prostorné škodovce?

25. 10. 2010

S akčním úvěrem od ŠkoFINu dosáhnete (nejen) na novou Octavii i vy

Líbí se Vám modely značky Škoda, ale máte pocit, že si nové auto prostě nemůžete dovolit? Anebo byste rádi potěšili rodinu krásným vánočním dárkem a z finančních důvodů váháte? V tom případě se podívejte na novou akční nabídku financování od společnosti ŠkoFIN. Je postavena tak, aby si nový vůz mohl dovolit v podstatě každý. Například model Škoda Octavia výrazně zlevnil a pořídit si jej můžete za historicky nevýhodnějších podmínek, aniž byste měli k dispozici našetřenou hotovost.
 
 
ŠkoFIN touto nabídkou vychází vstříc potřebám mobility například mladých rodin s dětmi a úvěr je nastaven tak, aby příliš nezatížil rodinný rozpočet. Produkt EDITION s 0 % navýšením se netýká pouze stejnojmenného akčního modelu Škoda Octavia Edition CZ, ale i všech ostatních modelů (včetně Yetiho a Superbu). Jeho výhodou je velmi nízké úročení pro klienta, při splátce 50 - 90 % předem a délce financování 12 - 36 měsíců dokonce až s 0 % úrokovým navýšením.
 
Rozhodnete-li se pro Fabii nebo Roomster, můžete navíc počítat  i s dalšími výhodami - kompletní sadou zimních kol (pneumatiky a disky) a prodlouženou zárukou na 4 roky (60 tisíc kilometrů). Nedílnou součástí měsíční splátky je také kompletní pojištění od České pojišťovny zahrnující zákonné a havarijní pojištění. Zároveň lze standardně sjednat i doplňkové pojistné produkty ŠkoFIN Asistent, ŠkoFIN GAP a ŠkoFIN PPP, díky kterým si radost z nového vozu vychutnáte jaksepatří – bezstarostně a s pocitem bezpečí.
 
 
ŠkoFIN patří k největším finančním společnostem na českém trhu a specializuje se na podporu prodeje značek Škoda, Volkswagen, Seat, Audi a koncernové ojeté vozy. Nabízí produkty v oblasti leasingu, úvěru
i pojištění jak soukromým osobám, tak podnikatelům. Již od svého založení v roce 1992 přináší svým zákazníkům řešení šitá na míru v oblasti finančních služeb.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×