Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zahájí podzimní sezonu již 6. a v sobotu 7. září v PVA EXPO PRAHA – LETŇANY

a_dsc9902.jpgNa více než třech stovkách výstavních stánků budou připraveny top-novinky i oblíbené výrobky, především však také odborníci, kteří návštěvníkům poskytnou cenné rady. Mohou se týkat péče o pleť podle jejího individuálního stavu, možností formování postavy, návodů na zdravý životní styl a vhodný pohyb, a to nejen dospělých ale i třeba předškolních dětí.

Návštěvníci se mohou těšit na trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014 – již tradičně v podání předních vizážistů a kadeřníků. Velkou oblibu si získala řada módních přehlídek předních návrhářů (tentokrát i TOP-návrhář Pavel Jevula) a oděvních značek v podání řady známých tváří z volby miss i show businessu, tentokrát se mj. zúčastní Monika Žídková, Eliška Bučková, Taťána Makarenko, Taťána Šedivá a finalistky České Miss 2013.
 
V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat kromě programu věnovanému metodám pro péči o příjemný a mladistvý vzhled také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných péči o nohy, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Návštěvníci se dozvědí, jak a proč používat aromaterapii, kdy začíná být nezbytnou fyzioterapie, které masáže mohou vyzkoušet a jak pomáhají, co je irisdiagnostika, jak může třeba astrologie pomáhat při rozhodování a jak pozitivně ovlivňovat myšlení.
 

dsc_2664.jpg

 
Nejmodernější vybavení salonů potěší především profesionální kosmetičky i kadeřníky, maséry, fyzioterapeuty a další z oborů krásy a regenerace. Nebudou chybět solária a sauny.  Dnes už toto vybavení patří nejen do lázní a wellness hotelů, ale také v malých verzích součástí kosmetických salonů, bytových prostor či chalup.
 
K veletrhu tradičně patří oblast biokosmetiky a přírodní péče.
Na veletrhu nebudou chybět soutěže – finále České mistrovské soutěže v make-upu, mezinárodní soutěž v modelování nehtů (nail designu), mezinárodní soutěž ve Spa manikúře, finále prestižní soutěže kadeřníků „INSPIRACE 2014“, tentokrát věnovaná pánským účesům, i soutěž pod názvem „BEPPA“ o výrobky mimořádné kvality, které nabízejí naši výrobci i prodejci.
 
Novinkou bude samostatná hala s nabídkou minerálů, drahých kamenů, bižuterie a doplňků, kam bude vstup pro návštěvníky zdarma. Především přírodní minerály více i méně zpracované rukama zručných tvůrců jsou vyhledávané jako nezbytná tečka k slušivému účesu, líčení a oděvu pro pracovní i slavnostní den, zvláště pak pro večerní příležitosti. Pro jejich autenticitu a často snad i schopnosti pozitivního „naladění“ jsou velice vyhledávané příznivci směru feng-shui.
 

Fotogalerii z předešlých akcí, videa, program, tiskové zprávy i výsledky soutěží jakožto další informace pro podzimní veletrh najdete na www.worldofbeauty.cz . Další informace můžete najít i na našich stránkách na Facebooku http://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×