Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. června startuje vysílání televizní stanice TUTY …Bude pro děti a teenagery

19. 5. 2017

tuty-logofd.jpgTelevize TUTY, “mladá televize”, začíná vysílat na Den dětí 1. června 2017. Určena bude českým a slovenským divákům hlavně ve věku od 4 do 17 let. Nabídne animované seriály, vlastní pořady, nejlepší z YouTube a hudební klipy. TUTY naladíte na běžnou anténu, satelit i kabel a bude vysílat živě na internetu.

 

“TUTY vysílá co natuty nejvíc letí. Nejhustší animáky, nejvymakanější videa a nejsuprovější muziku. Tohle zajímá zhruba dva miliony mladých lidí. S citem milujících maminek a pečujících otců vybereme to nejlepší a odstraníme špatné kousky, které by mohly dítkám způsobit újmu. TUTY je natuty bezpečná televize,” uvádí David Vlk, marketingový ředitel TUTY a dodává: “TUTY je jediná komerční stanice pro děti a mládež vysílaná zdarma.”

 

tuty_akvizice_degrassi.jpg

 

Programový ředitel TUTY Tom Kubizňák vysvětluje: “Budeme vyrábět hodně vlastních pořadů, u nichž chceme klást důraz na interaktivitu. Společně s našimi moderátory si například zlepšíte fyzičku, vylepšíte šatník nebo zkrášlíte pokojíček. Doporučíme jaké vychytávky zrovna nejvíc táhnou, poradíme vám jak na kterou hru a když budete chtít jen odpočívat, pustíme vám hudební klipy, které frčí ve světě a budete tak in dřív než vaši spolužáci. A hlavně se prostřednictvím TUTY budete moci setkávat, ať už ve virtuálním nebo reálném světě.”

 

tuty_akvizice_winxclub.jpg

 

TUTY je první televize, která je v přímém kontaktu s tvůrci nejúspěšnějších zahraničních YouTube videí a umožní divákům podílet se na jejich tvorbě. “Na webu TUTY oslovíte autora, jehož video jste právě viděli v naší televizi a třeba si s ním online zapaříte vaši oblíbenou hru a pak budete s přáteli sdílet, jak se vám dařilo. Rodiče zase mají jistotu, že jejich dítě nedělá nic špatného a nebaví se s nesprávnými lidmi. Vše hlídáme pomocí bezpečnostních certifikátů,” vysvětil Tomáš Bolf, tvůrce webu www.tuty.tv

 

Provozovatelem TUTY je nová česká akciová společnost TUTY Broadcasting, a. s. Předsedou správní rady a statutárním ředitelem TUTY Broadcasting, a. s. je Miloslav Maxa. Prodej reklamního prostoru TUTY zajišťuje agentura Atmedia.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

XEvil will crash worldwide internet

(Mashaovess, 12. 12. 2017 19:24)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot CAPTCHA's.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×