Jdi na obsah Jdi na menu
 


„Protekční spratek“ Novotný byl v prvním dílu Krampo volovin příliš vulgární

foto_schmiedberger_201742_male.jpg

Jak jste mohli o víkendu vidět na televizi Relax v prvním dílu nového pořadu Krampo voloviny, baviče Jiřího Krampola, v němž byli hlavními hosty Petr Novotný se synem. Syn Pavel se své role hosta ujal ve svém stylu.
Pavel Novotný, známý bulvární guru českého showbyznysu nešetřil ostrými výrazy a snažil se za každou cenu vyvolat kontroverzi. Pavel je v poslední době známý zejména svým prohlášením kde odkryl praktiky bulváru. Přiznal dohody s celebritami, kupování informací a připustil, že někdy jdou novináři až za hranu etiky. Vždy chtěl dělat seriózní žurnalistiku, ale věděl, že když rezignuje na morální otázky, které jsou s touto prací spojeny, může se s ní dlouhodobě a dobře živit.
Psaní bulvárních článků mu šlo najednou mnohem rychleji. Byla to totiž témata, která dobře znal, protože ve světě celebrit se pohyboval v pozadí svého otce hned od svého narození. Pavlovi, ale nejde rychle jenom psaní. Mluví stejně rychle jako nekontrolovaně ničí lidské životy a kariéry českých pseudocelebrit. Obyčejné zprávy ho nezajímají, musí to být maso!
A co vy? Sledovali jste první díl Krampo volovin? Co si o bulvárním zkaženci myslíte vy? Líbil se Vám? Nebo vás naopak pěkně naštval? Krampo voloviny, ale už ve svém názvu slibují zábavu a že zkrátka a dobře budou prostě o volovinách. Tak pro ty které pořad naštval – pusťte si pozdrav Jiřího Krampola!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×