Jdi na obsah Jdi na menu
 


SLADKOSTI BEZ VÝČITEK – Tatiana Jelínek

sladkosti-bez-vycitek_72.jpgNakladatelství FORTUNA LIBRI vydává jedinečnou knihu chutných a zdravých dezertů, které neobsahují klasickou mouku ani klasický cukr.

Zkuste hřešit zdravě!

Kuchařka plná zdravého a chutného mlsání obsahuje recepty na muffiny a minibábovky, ovocné i zeleninové dezerty, sladkosti pro slavnostní příležitosti a na vánoční stůl, nákypy i čokoládové pochoutky, krémové dezerty a poháry, exkluzivní snídaně...

Všechny recepty jsou uvedeny bez použití klasické mouky a klasického cukru, a jsou vhodné pro osoby trpící intolerancí nebo alergií na lepek, pro všechny, kteří si chtějí udržet štíhlou linii a zároveň se nedokážou vzdát sladkostí, ale i pro diabetiky či sportovce. Každý recept zahrnuje informace o nutričních hodnotách, glykemickém indexu a často doporučení, kdy se konkrétní dezert může konzumovat.

Tatiana Jelínek se narodila v Ružomberku, vystudovala Ekonomickou fakultu v Banské Bystrici. Dlouhodobě se zajímá o zdravou výživu. Ukončila studium Výživy podle principů tradiční čínské medicíny (TCM) ve Vídni. Kniha obsahuje i vlastní autorčiny recepty, které byly často inspirované místy, jež navštívila. V současnosti se vzdělává v institutu TCM v Praze se zaměřením na akupunkturu a fytoterapii. 

 

Cena: 299,-Kč

Vydalo nakladatelství:
Fortuna Libri, spol. s r.o.
www.fortunalibri.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×