Jdi na obsah Jdi na menu
 


Levně a chutně vaříme s Novou

3.jpg

LEVNĚ A CHUTNĚ vaříme s TV Nova už od popdzimu roku 2013. Za tu dobu jsme uvařili a upekli stovky pokrmů. Obrovský úspěch prvního dílu kuchařky s názvem Vaříme s Láďou Hruškou dokázal, že koncept levného a chutného vaření je současným fenoménem. Počet prodaných výtisků se vyšplhal na rekordních téměř 400 000 kuchařek, a to díky vám, divákům TV Nova.

V ruce držíte kuchařku plnou nejrůznějších sladkých i slaných receptů. Na četná přání diváků a čtenářů v kuchařce naleznete spoustu tipů na menší pokrmy, pochutiny a sladkosti. Recepty jsou řazeny přehledně dle užitých surovin. VAŘTE S NÁMI LEVNĚ A CHUTNĚ!

Vařit s vámi budou i známé tváře TV Nova v čele s Lucií Borhyovou, Reyem Korantengem a řadou dalších, kteří vám navíc přináší své vlastní tipy, jak si tyto recepty ještě vylepšit. Uvařte si s TV Nova chuťovky, u nichž se vám budou sbíhat sliny.

Upečte si vlastní chleba, francouzské bagety nebo dalamánky. Vyzkoušejte domácí lasagne a špagety, slaný štrúdl nebo slaninový koláč. Milovníky sladkého jistě zaujme jednoduchý cheesecake ze sušenek, tvarohová nepečená bábovka či minikoblížky z jogurtu. Děti pak ocení chutné tiramisu, barevné banánové jednohubky, efektní čarodějnické prsty nebo voňavé pečené želvičky. Kdo má chuť na pamlsky k televizi, neodolá vlastnímu pivnímu sýru, vaječným muffinům nebo domácím chipsům. Na své si přijdou i vyznavači něčeho ostřejšího, připraví si domácí irský likér nebo vaječný koňak. Ze 70 originálních recptů si vybere prostě každý.

Vydala Euromedia Group k.s, Ikar

-0000000000000koupit-knihu-ruz.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×