Jdi na obsah Jdi na menu
 


Italská kuchyně – Inspirace na každý den

30. 4. 2008

Obrazek

Máte rádi italskou kuchyni? Pokud ano, pak se inspirujte knihou z edice VAŘÍME S REBEM. Najdete zde spoustu receptů a inspirace na spousty chutných pokrmů.

 

Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience – olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky. A pokud se tak ještě nestalo, zaručeně propadnete kouzlu italsky čistých chutí.



Vyzkoušejte jehněčí nožičky s rozmarýnem nebo saltimboccu z filé z mečouna s tomatovou salsou. Navnaďte se salátem s dresinkem z balzamikového octa a dopřejte si ravioli plněné uzeným lososem. 

Buon appetito!

Knihu vydalo nakladatelství Rebo Productions CZ.
http://www.rebo.cz 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

to je fakt překrásné

(Barča, 26. 2. 2009 13:16)

Lidičky máte to tady opravdu božský a proto sem chodím ráda a velmi často se inspiruji vašimi recepty.Vaše recepty sou dobré už proto,že sou italské totiž je to lepší než se pořád zabívat českou kuchyní.Moc mě baví stále nacházet nové a novější recepty a ještě více je vařit.Čus mějtete se,přeji vám aby ste měli pokaždé ty nejlepší recepty.Zdraví Barča.

čus

(nykola, 26. 2. 2009 12:55)

je to bezva kuchyně lidičky asi se nechám inspirovat.čus mějte se.

hezonký

(emilinka, 7. 2. 2009 10:42)

máte to tady fakt hezoulinký.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×