Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hanka Michopulu – Kuchařka Zpátky domů

4. 5. 2008

Obrazek

Uvařit dobré jídlo je ten nejsnadnější a nejrychlejší způsob, jak z hořkého dne udělat sladký, jak z místa, kam chodíte přespávat, vykouzlit domov, a jak dokázat lásku těm, na nichž vám záleží.
 
Hanka Michopulu, zakladatelka časopisu Apetit, s tím má svou zkušenost – opustila úspěšnou kariéru a vrátila se na čas domů, ke své rodině a do své vlastní kuchyně. A pak napsala tuto kuchařku, aby i vám pomohla co nejlíp si užívat života.
 
Její knížka přináší snadné a vyzkoušené recepty pro různé příležitosti, například víkendové snídaně, slavnostní večeře, ale i vaření na dovolené nebo narozeninové pečení.
 
Bude vás provázet od nákupu kvalitních surovin až po výsledek – spokojené chvíle. Je to kuchařka pro lidi, kterým chybí opravdové domácí jídlo, ale přitom žijí a pracují v české realitě třetího tisíciletí.
 
Potřebujete nové recepty a nové nápady? Musí být dobré, snadné, pořádně vyzkoušené a z dostupných ingrediencí? Přesně taková je Kuchařka Zpátky domů. Bůhví, kam všude vás vaše vaření zavede. Třeba pro vás bude taky cestou zpátky domů...
 

Vydalo nakladatelství Smart Press, s. r. o.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×