Jdi na obsah Jdi na menu
 


Grilujeme s Weberem – Matthew Drennan

11. 4. 2009

Obrazek

Gurmáni grilují jen s Weberem!
 
Objevte rozmanitost chutí, vůní a přísad, kterými přispěly evropské i jiné světové kuchyně k barbecue. Vychutnejte si lahodná jídla z masa, ryb, drůbeže, zeleniny a zvláště americké grilované speciality.
 
Kulový gril
V grilu s poklopem zůstanou suroviny vždy šťavnaté a pokrmy získají charakteristickou vůni. Pokud nejste příliš zběhlí při zacházení s kulovým grilem, podrobné pokyny k přípravě a grilování u každého receptu garantují, že se jídlo podaří. Na první pohled rozpoznáte stupeň obtížnosti receptu. Brzy získáte tolik zkušeností, že se kulového grilu prostě nedokážete vzdát.
 
Pokrmy pod širou oblohou
Velký výběr receptů od předkrmů po dezerty umožní podávat vše od venkovského občerstvení až po exkluzivní menu o čtyřech chodech. Marinády a směsi z bylinek a koření zvýrazní a zjemní chuť grilovaných pokrmů. Kořeněná másla jsou rychlou přísadou. Velký výběr grilované zeleniny uspokojí vegetariány. Vyzkoušejte tradiční i originální omáčky.
 
Nejen hamburgery, klobásy a steaky
Banány v karamelu s kokosem a pomerančem, grilovaná paprika s kozím sýrem a kuskusem, losos s nudlemi po thajsku, marocká směs, žebírka Kansas-City s pikantní omáčkou, kuřecí špízy fajita s avokádovým dipem, garnáti v šunkovém kabátku, ryby s červeným kořeněným máslem, telecí kotlety na rozmarýnu s houbami, zelená čili omáčka, zmrzlinový pohár...
 
Vydala Euromedia Group k.s., IKAR
Koupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví a Knižním klubu.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×