Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přemek Podlaha - Receptář prima nápadů

11. 9. 2011

35167-receptar-prima-napadu.jpg

Kdo se může pochlubit, že už se objevuje na televizní obrazovce padesát let? Kdo dokázal vést jeden pořad takřka čtvrt století a stále ho udržovat na vysoké úrovni, jejímž důkazem je zájem diváků? I ve světě bychom takových lidí mnoho nenašli. Přemek Podlaha a jeho Receptář jsou svého druhu rekordmany a je vynikající, že takoví lidé i pořady existují. Ukazují nám příznivou tvář života, podstatu naší existence, vzbuzují v nás chuť udělat něco vlastníma rukama, vrátit se do přírody, protože ta má blahodárné účinky. Doktor Podlaha je toho živoucím důkazem. Když se podíváme na snímky z jeho prvních pořadů a na ty dnešní, čiší z nich stále stejná energie a pohoda. Proto můžeme i tuto jeho knihu brát jako svého druhu návod, jak být šťastnější. Protože jestli tohle někdo ví, je to právě on.
 
Celobarevná publikace shrnuje rady a tipy ze známého stejnojmenného televizního pořadu televize Prima. Obsahuje výběr těch nejlepších návodů a užitečných rad, s nimiž měli možnost se seznámit televizní diváci.
 
 
Vydala Euromedia Group k.s., Knižní klub
Koupíte v každém dobrém knihkupectví a na www.bux.cz
 
-00000000000KOUPIT-KNIHU-RUZ.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×